Núria Gómez arrenca la precampanya acompanyada d'Alejandro Fernández

Un centenar llarg de persones van omplir Cal Maiam aquest dilluns

Un centenar llarg de persones van omplir aquest dilluns, 28 de gener, la sala polivalent Cal Maiam de Torredembarra en la posada de llarg de Núria Gómez com a candidata del PP a l'alcaldia de la vila. La sala es va omplir amb pesos pesats del partit al territori: el diputat al Congrés Jordi Roca, el líder del partit a Tarragona, José Luis Martín; el candidat a Reus, Sebastià Domènech, i regidors de municipis de la zona, com ara Creixell, Salou o Roda de Berà.

La presència d'Alejandro Fernández, president del PP català, era tot un reclam per als quadres tarragonins del partit: i això que va fer més de mitja hora tard a causa de retencions de trànsit a la sortida de Barcelona. L'acte va començar tard però va ser un bany de masses presentat per l'històric dirigent del PP català, l'exsecretari general i actual regidor a l'Ajuntament de Roda de Berà, Rafa Luna.

Al voltant d'un centenar de persones van omplir la sala polivalent Cal Maiam de Torredembarra. | Gerard Recasens

 

Gómez: «Seré l'alcaldessa de Torredembarra»

Núria Gómez, que per segona vegada serà l'alcaldable del PP a la Torre, va mostrar el seu «orgull» de formar part del partit i de «tenir responsabilitats al comitè executiu de la formació a Catalunya». En clau local, Gómez va dir, clarament, que serà «l'alcaldessa de Torredembarra» perquè té «il·lusió, passió, equip i projecte». «Cal tornar a restablir els espais públics per a tothom i abaixar impostos per afavorir el turisme i el comerç, eixos principals d'aquesta vila», va explicar.

«He estat al govern i a l'oposició i he après molt», va dir Gómez, que es va mostrar convençuda d'assolir l'alcaldia el proper mes de maig. «Estic preparada i seré alcaldessa», va insistir, recordant «la meva capacitat de pacte, ho he fet amb ERC, el PSC, o CiU». «Soc centrista i conciliadora, intento arreglar problemes», va explicar. Sobre si li fan por electoralment Ciutadans i Vox, l'alcaldable del PP per Torredembarra va apuntar que «si tots tres mirem en la mateixa direcció, farem un equip de govern interessant; si tenen altres projectes més radicals, no podran comptar amb mi».

Alejandro Fernández, el president del PP de Catalunya, va destacar «el perfil de Núria Gómez, d'implicació cívica i social al poble, que ha deixat empremta a Torredembarra també amb la seva obra literària». «Ha arribat l'hora que el PP torni a governar a Torredembarra», va dir, decididament Fernández. «Tothom té un record extraordinari de la tasca de la Núria Gómez i el PP al govern de la Torre», va explicar Fernández.

Alejandro Fernández, el president del PP de Catalunya, aquest dilluns a Torredembarra. | Gerard Recasens

 

També et pot interessar

Els municipis de Tarragona redefineixen les seves fronteres

El PSC torrenc presenta dos independents per a les eleccions municipals


Comentaris