Tot a punt per la protesta que tallarà la rotonda de Torredembarra aquesta tarda

Es faran talls de trànsit entre les sis i les vuit de la tarda
El trànsit de camions i les aglomeracions de cotxes col·lapsen la rotonda sovint. | Àngel Ullate

 

Ja és divendres, 7 de juny, i això significa que al Baix Gaià comencen les manifestacions contra el tall de la rotonda de Torredembarra. Aquesta tarda, entre les sis i les vuit, es preveu que centenars de persones es concentrin en aquest punt, on conflueixen l'AP-7, l'N-340 i la T-214 per fer diversos talls de trànsit que, sens dubte, comportaran importants retencions circulatòries en aquestes tres vies al seu pas pels termes municipals de Torredembarra i Altafulla.

 

Partiran a les 17.45h des de dos punts diferents

En una onada de protestes encapçalada pels veïns de Brises del Mar, una urbanització d'Altafulla molt afectada per l'escapçament de la rotonda que es va fer el juliol passat, s'espera que un important contingent de persones participi aquest divendres de la primera manifestació, de sis a vuit de la tarda. La protesta es repetirà, a la mateixa hora, els propers dos divendres, 14 i 21 de juny.

 

Organitzats a través de les xarxes socials en un grup de fins a 400 persones, els manifestants ja han preparat pancartes, cartells i altres elements per fer d'allò més visibles les seves reivindicacions. Han organitzat dues columnes que es trobaran a la zona de la rotonda a les sis de la tarda.

 

Totes dues sortiran a peu, a tres quarts de sis: una, des del polígon industrial Roques Planes de Torredembarra; l'altra, des de Brises del Mar. És en aquests dos punts que es demana als manifestants que s'aproximin abans de les 17.45 hores amb els seus vehicles per tal d'unir-se a peu a la marxa.

 

S'esperen molts problemes de trànsit

La protesta comportarà necessàriament un caos circulatori important en aquest punt: hi ha les sortides i entrades a l'AP-7 i a l'N-340, a més del pas de la T-214, molt utilitzada al Baix Gaià. Alerta, doncs, amb els problemes de trànsit que es poden generar a l'entrada de Torredembarra en un divendres com aquest, de temporada pre-estival i, per tant, amb especial afluència de vehicles.

 

Des de BaixGaiàDiari.cat i TarragonaDigital.com us informarem, aquesta tarda, de tot el que passi a la manifestació i dels problemes de trànsit que generi.

 

També et pot interessar

 

"AGENDA: El programa del FIC-CAT 2019!" "🎬🎉 «Silenci, és Roda»: comença el FIC-CAT 2019!"