El programa de la Festa Major de Clarà 2019 a Torredembarra

La celebració de Sant Sebastià es farà del 18 al 20 de gener

Clarà, el primer nucli de la vila de Torredembarra i el que està situat més al nord del terme municipal de la població, celebra, com cada mes de gener, les festes en honor del seu patró, Sant Sebastià, que té com a dia gran el 20 de gener. Enguany, els actes que s'han programat en el marc de les festes d'aquesta zona de la vila coincideixen de ple amb la festa religiosa. Així, divendres 18, dissabte 19 i diumenge 20 de gener, Clarà es vestirà de gala per celebrar la seva festa anual.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Des de concerts fins a un dinar popular, disco mòbil, activitats per a canalla o la part més litúrgica de Sant Sebastià, un gener més, Clarà celebrarà les festivitats en honor del seu patró, amb el centre neuràlgic a l'envelat, que es troba a la plaça de davant del carrer de Gaudí

El programa complet de la Festa Major de Sant Sebastià de Clarà 2019, a Torredembarra

A continuació us oferim el programa complet d'activitats que es faran a Clarà, a Torredembarra, durant la Festa Major de Sant Sebastià 2019:

Divendres, 18 de gener

A les 21.30 h, a la parròquia de Sant Joan Baptista de Clarà, concert a càrrec de la Coral Santa Rosalia

A les 22.00 h, a l’envelat, discoteca mòbil amb dj Ferrey Lip

Dissabte, 19 de gener

D’11.00 a 14.00 h, al carrer de Gaudí, parc de jocs i esmorzar per la canalla (fins exhaurir existències). 

A les 14.00 h, a l’envelat, paella popular (a un preu d'onze euros). Venda de tiquets a la pastisseria Livorno i la regidoria de Cultura. 

A les 18.30 h, a l’envelat, ball de tarda amb el grup Premium Quartet

A les 22.30 h, també a l'envelat, concert amb Paula Baumann, Ade.Mas, Nemesis, Mr. Fiasco i DJ Leela. Organitza Associació XXL.

Diumenge, 20 de gener

A les 11.00 h, a l’envelat, xocolatada popular (fins exhaurir existències) 

A les 11.30 h, a les pistes del camí del Moro, X Campionat de Petanca Sant Sebastià per a principiants. Inscripcions al telèfon 616 119 879. 

A les 12.00 h, a l’envelat, espectacle infantil 'Quin Sidral' i cercavila amb el Drac Sebastià i amb grup d’animació Sidral

A les 12.30 h, a la Parròquia de Sant Joan Baptista de Clarà, Ofici Solemne en honor del patró Sant Sebastià

A les 13.15 h, a l’envelat, lliurament dels diplomes del X Campionat de Petanca Sant Sebastiài vermut a càrrec dels veïns, a preu d'un euro, amb l’actuació del grup Absenta Folk. 

En cas d’inclemències meteorològiques, els actes es traslladaran al Casal Municipal.