El programa de les festes de Nadal 2019 a Torredembarra

Tots els actes programats a Torredembarra en motiu de les festivitats nadalenques
Torredembarra celebra el Nadal amb activitats per a totes les edats. | Anna F. / Ajuntament de Torredembarra

 

Torredembarra entra de ple en la celebració del Nadal amb la Fira, que tindrà lloc pels carrers de l'eix comercial de la localitat aquest mateix dissabte, dia 14 de desembre. Hi haurà activitats nadalenques en els darrers dies de 2019 i els primers de 2020, en un programa que s'allarga fins la rebuda i la cavalcada dels Reis d'Orient.

 

Programa de festes de Nadal 2019 a Torredembarra

Aquests són els actes previstos a Torredembarra aquest Nadal, que culminarà l'any 2019 i donarà pas al 2020:

 

Divendres, 13 de desembre

A les 21.30 hores, a la Parr√≤quia de Sant Pere Ap√≤stol. Concert de Nadal amb nadales tradicionals i d'altres can√ßons. A c√†rrec de la Coral Santa Rosalia. Venda d'entrades: una hora abans del concert a l'esgl√©sia. Preus: 7 euros; 5 per a la canalla.

 

Dissabte, 14 de desembre

Durant tot el dia, per l'eix comercial: Fira de Nadal amb parades, tallers, activitats infantils,escola de m√ļsica, m√ļsica i xocolatada. Organitza: Regidoria de Comer√ß, Ind√ļstria i Activitats. A l'apartat d'espai tallers:

  • Taller infantil de Nadal
  • Taller infantil de tions reciclats
  • Taller de ninots de neu
  • Taller de corones dels gegants
  • Inflable

Preu: 1 ‚ā¨ o podeu dipositar, a la carpa de l'Ajuntament situada a la pl. de Mn. Joaquim Boronat, aliments o productes d'higiene personal, que es lliuraran a C√†ritas Torredembarra.

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

 

A les 18 hores, al Casal Municipal, Espectacle de Nadal a c√†rrec del Club Esportiu Fitkidance Torredembarra. Hi haur√† la visita del Pare Noel. Entrada gratu√Įta. Organitza: Club esportiu Fitkidance Torredembarra

 

Diumenge, 15 de desembre

A les 10 h. Camina amb la Marat√≥: Caminada popular de 6 km. La sortida est√† prevista al Patronat Antoni Roig. Les inscripcions, amb donatiu m√≠nim de 2 ‚ā¨, es poden dur a terme fins al 12 de desembre al Patronat Antoni Roig (de dilluns a divendres feiners, de 17 a 19.30 h i el mateix dia 15 de 9 a 10 h), a Boom Sports (de dilluns a divendres feiners, de 17 a 19.30 h) i a la perruqueria Lourdes Romeu (de dimarts a dissabte feiners, de 9 a 13 h i de 16 a 19 h).

  

 

De 10.30 a 13.00 hores, al Port Esportiu, 'Voguem per La Marat√≥'. Organitza: Associaci√≥ Vogadors de Rem Baix a Mar Torredembarra

 

Dissabte, 21 de desembre

De 10.00 a 14.00 hores, al Casal Municipal, XVI Trobada d'intercanvi de plaques de cava.

 

Dimarts, 24 de desembre

A les 12.00 hores, a la pla√ßa de Josep Valls Ibern, Espectacle d'animaci√≥ Fem cagar el Ti√≥, a c√†rrec de la Companyia Ambauka. Organitza: Regidoria de Cultura.

 

Dijous, 26 de desembre

A les 10.00 hores, amb sortida des de la pla√ßa Moss√®n Joaquim Boronat i arribada a la pla√ßa del Castell, Bicicletada de Sant Esteve.

 

Divendres, 27 de desembre

Visita del Jurat del XVI Concurs de Pessebres Mn. Anton Morell. Inscripcions fins el dia 26 de desembre, als telèfons 616 308 865 i 670 012 263

 

Dissabte, 28 de desembre

A les 21.30 hores, a la Parr√≤quia de Sant Pere Ap√≤stol. Concert: Los Pastorcillos en Bel√©n i el Gl√≤ria de Vivaldi. A c√†rrec del Cor Zongora, l'orquestra de l'EMMPAC i les solistes Nat√†lia Casas√ļs i Assumpta Cum√≠. Preu general: 6 euros; preu redu√Įt: 5 euros. Venda d'entrades al web municipal i a les depend√®ncies de Cultura, on poden fer el tr√†mit amb targeta. Tamb√© es vendran entrades a taquilla mitja hora abans (pagament amb targeta). Organitza: Regidoria de Cultura.

 

Dimarts, 31 de desembre

A les 11.00 hores, al Port, a bord de la Pepeta, Arribada de l'Home dels Nassos. Tot seguit, pujar√† dalt un t√†ndem pel passeig mar√≠tim fins a Baix a Mar, on repartir√† caramels. A les 11.45 hores, passar√† per soterrani de Baix a Mar, enfilar√† cap a dalt la Torre pels carrers dels Pescadors, Pompeu Fabra, Pere Badia i Pl. Mn. Joaquim Boronat. A les 12.00 hores, a peu, sortir√† des de la pla√ßa de Moss√®n Joaquim Boronat fins pla√ßa de la Vila. A les 12.30 hores, a la pla√ßa de la Vila, parlaments i agra√Įments a tots els col¬∑laboradors que han fet possible la nova imatge de l'Home dels Nassos. Organitza: Regidoria de Cultura i Grallers de la Torre

 

A les 24.30 hores, al Casal Municipal, Festa de Cap D'any amb l'orquestra Neon i DJ. Organitza: Regidoria de Joventut

 

Dimecres, 1 de gener

A les 11.30 hores, a Baix a Mar, davant l'esgl√©sia, Escalfament previ al bany amb una sessi√≥ d'aer√≤bic

A les 12.00 hores, Primer Bany de l'any. En acabar, xocolata i coca per a tothom. Organitza: Regidoria de Turisme.

 

De dijous a dissabte, entre el 2 i el 4 de desembre

De 17.00 a 20.00 hores, al Punt d'Informaci√≥ Juvenil, Programa d'activitats infantils, per a infants de 1r a 6√® prim√†ria. Places limitades, inscripcions gratu√Įtes a partir del 16 de desembre. Per m√©s informaci√≥ trucar al 616021115 o 977640025 ext. 772. Organitza: Regidoria de Joventut i Inf√†ncia.

 

Divendres, 3 de desembre

De 16.30 a 20.30 hores, a la plaça del Castell, Bola de Nadal. Amb passis cada 10 minuts.

A les 17.30 hores, a la pla√ßa de Josep Valls Ibern. Arribada dels Patges Reials, recollida de cartes i taller de globofl√®xia amb la Companyia Struc

De 18.00 a 19.30 hores, al pati del Castell, Recollida de cartes. En cas d'inclem√®ncies metorol√≤giques es traslladar√† al Casal Municipal.

A les 20.30 hores, al pati del Castell, Lliurament de premis als guanyadors de la gimcana d'aparadors. Organiza: Regidoria de Comer√ß, Ind√ļstria i Activitats.

 

Diumenge, 5 de desembre

A les 12.00 hores, a la Parr√≤quia de Sant Pere Ap√≤stol, Lliurament dels premis del XVI Concurs de Pessebres Moss√®n Anton Morell.

A les 18.00 hores, Arribada a Baix a Mar de SS.MM. els Reis d'Orient i cavalcada pel passeig de Colom ‚ÄĒinici al carrer del Mar‚ÄĒ fins a la pla√ßa de Josep Valls Ibern, on es far√† el liurament de regals. En cas de pluja, el repartiment de regals es far√† a l'esgl√©sia de Baix a Mar.

A les 18.45 hores, a Clar√†, Arribada de SS.MM. els Reis d'Orient i repartiment de regals. En cas de pluja, el repartiment de regals es far√† a l'esgl√©sia de Clar√†.

Aproximadament a les 19.45 h, s'iniciarà la cavalcada de SS.MM. Els Reis d'Orient al carrer de Pompeu Fabra fins arribar a la pl. del Castell, on se'ls farà el lliurament de les claus de la vila a càrrec de l'alcalde i la corporació. Despres d'unes breus paraules es farà el repartiment de regals. En cas de pluja, el repartiment de regals es farà al pati del Castell.

"ūüéĄIMATGES: La f√†brica d'on surten els llums de Nadal que il¬∑luminen TGN!" "ūüĒī LA TORRE: Novetats importants sobre el 'refer√®ndum' de l'Alfa i Omega"