Tallers infantils i mags internacionals al programa del Festival de Màgia de Torredembarra

El festival, que enguany se celebrarà els dies 26, 27 i 28 d'abril, compta amb una programació amb activitats completament renovades | Sortegem 4 entrades dobles per anar al festival!
El Màgic Jordi ha oferit un truc de màgia en la presentació del Festival | Laura Martínez

 

Aquest matí s'ha presentat la tercera edició del Festival de Màgia de Torredembarra, en la qual han estat presents el regidor de Turisme, Jordi Solé; Jordi Puy, Màgic Jordi i impulsor del festival; Jordi Guitart, Màgic Titu i, també, impulsor del festival; i Josep Mª Guasch, regidor de comerç. Les jornades se celebraran pròxims 26, 27 i 28 d'abril, tres dies replets d'activitats que deixaran bocabadats a petits i grans.

Enguany la programació compta amb diverses novetats, la qual com ja és habitual, es renova anualment. En aquesta ocasió, la jornada de dissabte 27 al matí ha esdevingut reforçada, oferint doble activitat. D'altra banda, el Màgic Jordi deia que «entre les novetats d'enguany trobareu el taller infantil, que serà molt participatiu, perquè els infants puguin aprendre a fer màgia a casa seva». «Estem portant mags de primera línia i reconeguts mundialment» continuava dient.

El Festival de Màgia Torredembarra comptarà amb activitats per a gaudir en família  | Gerard Recasens

Aquesta nova edició, caracteritzada com a «immillorable» per tots els presents, promet un programa carregat de sorpreses i qualitat. El Màgic Titu, d'altra banda, ha afirmat que l'objectiu d'aquesta «no és superar l'anterior, perquè és insuperable, el que es pot fer és mantenir aquest alt nivell». Artistes amb estils personalitzats i diferenciats els uns dels altres, que oferiran dots d'escapisme, mentalisme, màgia de prop i il·lusionisme, entre d'altres. 

Enguany, es pretén posar èmfasi en la màgia de carrer, apostant per un caràcter molt més estàtic. D'altra banda, prendrà rellevància la màgia familiar, la qual pot ser gaudida per tot el públic per igual, evitant els espectacles només per adults o, al contrari, només per infants. En definitiva, tal com deia el Màgic Jordi, «la màgia és com un gran arbre, i aquest arbre té moltes branques; aquestes branques són totes les categories de la màgia».

Sortegem quatre entrades dobles pel festival

Des de TarragonaDigital volem premiar els nostres lectors amb el sorteig de quatre entrades dobles per anar al Festival de Màgia de Torredembarra entre tots els participants, des d'avui i fins al dimarts 23 d'abril, al perfil d'Instagram de TarragonaDigital (@tarragonadigital). El sorteig s'activarà aquesta tarda de dimarts 16 d'abril a les 20.30 hores i per participar-hi només heu de seguir aquests senzills passos:

— Seguiu el perfil d'Instagram de TarragonaDigital (@tarragonadigital).

— Fer «M'agrada» al post que trobareu on s'anuncia el sorteig i deixar un comentari etiquetant la persona amb qui aniries al Festival de Màgia de Torredembarra en cas de ser el guanyador o guanyadora.

Per tenir més opcions, feu captura del post i pengeu-lo al vostre Stories mencionant a @tarragonadigital

— Teniu temps per participar fins al dimarts 23 d'abril. Estigueu molt atents als vostres missatges directes a Instagram, ja que si sou un dels guanyadors us contactarem per aquesta via i ens haureu de respondre ràpid!

Les entrades seran efectives per gaudir de la Gala Internacional celebrada al Casal Municipal el dissabte 27, i per la Gala Cloenda el diumenge 28.

El Festival de Màgia de Torredembarra ha acollit un èxit rotund en les anteriors edicions  | Ajuntament de Torredembarra

No et quedis sense la teva entrada

Ja podeu comprar la vostra entrada de manera anticipada a l'Oficina de Turisme, de dilluns a divendres de 10.00 a 14.00 hores. Per informar-vos podeu trucar el telèfon 977 64 45 00 o enviar un mail a turisme@torredembarra.cat. També podreu comprar-les a taquilla el dissabte 27 d'abril, a l'Espai Cultural Sala del Mar, de 10.30 a 12.30 hores, o al Casal Municipal, de 17.30 a 19.00 hores. El diumenge 28, l'horari serà de 16.30 a 17.30 hores, al Casal Municipal

La tercera edició comptarà amb diverses novetats al seu programa d'actes | Gerard Recasens

El programa de la tercera edició del Festival de Màgia de Torredembarra

Divendres 26 d’abril. Màgia al carrer

— 18.00 hores, a la plaça de Mn. Joaquim Boronat.

— 19.00 hores, a la plaça de la Font.

Actuacions: Alexis Pardo, Màgic Titu, Màgic Jordi.

Preu: Activitats gratuïtes.

Dissabte 27 d’abril. Màgia familiar

— 11.00 a 12.00 hores, Espai Cultural Sala del Mar. Taller de màgia de prop i venda de productes.

Preu: Infants (acompanyats d’un adult) 4 euros. Famílies monoparentals i nombroses 3 euros. Entrades taller + espectacle Struc: 7 euros (infants acompanyats d’un adult) i 5 euros (famílies monoparentals i nombroses).

— 12.30 a 13.30 hores, Espai Cultural Sala del Mar. Espectacle infantil amb el “País Struc: Això no és màgia, o sí!!!”.

Preu: Infants (acompanyats d’un adult) 4 euros. Famílies monoparentals i nombroses 3 euros. Entrades taller + espectacle Struc: 7 euros (infants acompanyats d’un adult) i 5 euros (famílies monoparentals i nombroses).

— 19.00 a 21.00 hores, Casal Municipal. Gala internacional.

Actuacions: Enric Magoo, Kenris Murat & Aurélia, Duo Kybalion i Pedro III.

Preu: Adults 7 euros. Menors de 12 anys, famílies monoparentals i nombroses, jubilats i discapacitats 5 euros. Grups de 10 (entrada anticipada) 5 euros. De 0-3 anys és gratuït.

Diumenge 28 d’abril. Gala Cloenda

— 17.30 a 19.30 hores, Casal Municipal. 'Magic Casting' amb Civi-Civiac Producciones.

Preu: Adults 5 euros. Menors de 12 anys, famílies monoparentals i nombroses, jubilats i discapacitats 3 euros. Grups de 10 persones (entrada anticipada) 3 euros. De 0-3 anys és gratuït.

"Així ha acabat el conflicte entre un ocupa i els veïns a Torredembarra" "LLISTA: Tota la candidatura de Torredembarra en Comú per les eleccions"