Imatge d'arxiu d'una edició anterior del FIC-CAT

El FIC-CAT presenta la programació de la 13a edició, amb més de 60 produccions

Enguany el certamen se celebrarà amb format híbrid, amb projeccions presencials i 'online'

El FIC-CAT  torna enguany a Roda de Berà  amb una 13a edició amb un format híbrid, que combinarà les projeccions presencials i 'online'. La seu de les projeccions principals serà el Pavelló Poliesportiu Municipal, situat al costat de l'ajuntament, que s'adequarà com una sala de cinema i comptarà amb millors condicions de seguretat, com ara la distància i la ventilació. Per mantenir totes aquestes mesures només serà possible realitzar una sessió de projecció al dia, que tindrà lloc a les 8 del vespre.

De manera presencial es projectaran un total de 8 llargmetratges i 1 curtmetratge. Dels films de llarga durada, 7 pertanyen a la Selecció Oficial i 1, 'La Vampira de Barcelona', es projectarà fora de concurs perquè forma part de l'espai Pantalla Sitges, fruit del conveni col·laboratiu entre el Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya i el FIC-CAT.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Pel que fa a les produccions d'altres modalitats de la Selecció Oficial, es podran visionar online. Durant els dies del Festival hi haurà un enllaç disponible a la pàgina del FIC-CAT on es podran veure els films. També es podran visionar online les obres presentades de la categoria Jove 48 Hores. Les inscripcions per aquesta categoria romandran obertes fins el dijous 6 de maig.

Les projeccions començaran el dissabte 5 de juny amb  'Tocats pel foc', de Santi Lapeira; diumenge 6 es projectarà ‘Cordes’ de José Luis Montesinos; dilluns dia 7, ‘L’Ofrena’, del director Ventura Durall; dimarts 8 de juny es projectarà ‘Terra de telers’ de Joan Frank Charansonnet; dimecres 9, ‘La dona il·legal’, de Ramon Térmens; dijous dia 10,  ‘La mort de Guillem’, de Carlos Marqués-Marcet i el curtmetratge ‘Ni oblit ni perdó’ de Jordi Boquet; divendres 11 de juny, ‘Coses a fer abans de morir’, dirigit per Cristina Fernández Pintado i Miguel Llorens, i ‘La vampira de Barcelona’, de Lluís Danés, tancarà el cicle de projeccions. 

Podeu consultar tota la programació a la pàgina web del FIC-CAT, www.fic-cat.cat/projeccions