Treballadors de la Llar d'avis Mar i Sol de Creixell amb els Reis Mags i el Patge Reial

Creixell enceta l'any amb l'arribada dels Reis d'Orient

L'arribada dels Reis Mags d'Orient sempre genera expectatives arreu de Catalunya. A Creixell són rebuts pels més petits, però els més grans també tenen l'oportunitat de saludar-los

Els Reis d'Orient van visitar un any més la llar d'avis Mar i Sol i la residència l'Ermita, en la ja tradicional trobada que es fa abans de la Cavalcada. Els tres Reis van iniciar el seu recorregut pels carrers més emblemàtics de la vila a les 18.00 hores. Ho van fer dalt de tres cavalls i els acompanyaven, també com cada any, el Patge Reial i els patges ajudants, que faciliten la tasca a l'hora d'omplir de màgia i regals les llars de tots els creixellencs.

En acabar la Cavalcada, els Reis es van dirigir a l'església de Sant Jaume de Creixell on el Mossèn Joan Brulles, rector del municipi, els va rebre. Allà van fer l’Adoració al Nen Jesús, un acte «senzill però emotiu» on ses majestats van oferir a la imatge de l'Infant Jesús els tres obsequis de l'or, l'encens i la mirra. L'acte va acabar entre aplaudiments i crits d'eufòria per part del públic que va omplir l'església de Sant Jaume.

Entrega de les claus de Creixell

Després de l'Adoració al Nen Jesús, la festa va culminar a la placa del Mirador. Allà l'alcalde de Creixell, Jordi Llopart, va fer entrega als Reis Mags de les claus de la ciutat, amb què podrien obrir totes les portes de les cases de la vila, per poder deixar els regals als nens que s'haguessin portat bé. Un cop acabat l'acte i abans d'anar a dormir però, els nens i nenes assistents es van poder fer fotos amb els Reis personalment i també amb altres personatges de la Cavalcada com Woody, o Mister Potato.

En acabar l'entrega de claus, els Reis Mags d'Orient amb l'ajuda dels patges van començar a desplaçar-se a les cases dels nens i nenes de Creixell a repartir els regals.

Una cavalcada d'èxit

La regidora delegada de l'àrea de Festes de l'Ajuntament de Creixell, Pili Romero, va mostrar el seu agraïment cap a totes les persones que van fer possible la Cavalcada i la Nit de Reis, especialment a la Brigada Municipal, Protecció Civil i Policia Local per garantit la seguretat i bon funcionament en tot el recorregut, i també al Ball de Diables de Creixell, que van muntar una carrossa.


Comentaris