Els Reis Mags d'Orient arribaran en vaixell a Roda de Berà

Melcior, Gaspar i Baltasar desembarcaran al Port Esportiu a partir de les cinc de la tarda

Com ja és tradició, Ses Majestats els Reis d’Orient arribaran a Roda de Berà en vaixell. A partir de les cinc de la tarda, el Port Esportiu d’aquest municipi del Tarragonès acollirà els visitants més esperats per nens i nenes. Des d’allà mateix, entre la il·lusió i l’alegria de cada any, els reis recorreran amb les seves carrosses la plaça Mediterrani, l’avinguda del mar, el carrer de Sant Llorenç, l’avinguda de la Reina Fabiola, l’avinguda de la Platja o la plaça Sant Jaume, entre d’altres indrets del poble.

 

La gran cavalcada, a partir de dos quarts de set pels carrers de Roda

Tot seguit, Ses Majestats es desplaçaran fins al nucli urbà on, a dos quarts de set de la tarda, iniciaran la gran cavalcada. L’itinerari, en aquest cas, els portarà per l’avinguda Sant Jordi, la plaça Catalunya i pels carrers Generalitat, Nou i Joan Carles I, fins a la plaça de l’Ajuntament. Des del balcó, acompanyats per l’alcalde de Roda de Berà, Pere Virgili, i els membres de la Corporació, els Reis d’Orient saludaran a tots els ciutadans, grans i petits,  i recolliran la clau màgica que obre les portes de totes les llars del poble.

El Patge Reial va escoltar, molt atent, els desitjos i anhels dels més petits
El Patge Reial va escoltar, molt atent, els desitjos i anhels dels més petits | Ajuntament de Roda de Berà

 

El Patge Reial recull cartes i desitjos al Parc Nadalenc Infantil

Fa tot just dos dies, el passat dissabte 29 de desembre, el Patge Reial, enviat pels Reis Mags d’Orient, va visitar el Parc Nadalenc Infantil de Roda per recollir les cartes, il·lusions i desitjos dels nens i nenes del municipi. A dos quarts de set de la tarda, els infants van començar a formar una llarga cua, per tal de transmetre al Patge els seus anhels, i tot allò que els agradaria tenir per Reis. Els Reis Mags, durant la nit del dia 5 de gener, de ben segur que no els decebran.