La Unitat de Mediaci贸 de la Policia Local de Torredembarra ha resolt el 64% dels casos d'enguany

La vila clou aquest dimecres les jornades de mediaci贸 policial
La Policia Local de Torredembarra compta amb una unitat especialitzada en casos de mediaci贸. | Anna F. / Ajuntament de Torredembarra

 

Torredembarra tanca aquest dimecres, 30 d'octubre, una nova edici贸 de les Jornades de Mediaci贸 Policial, que s'estan duent a terme a la Sala del Mar de la localitat. Aprofitant l'avinentesa, la Policia Local torrenca ha fet p煤bliques les dades de la seva Unitat de Mediaci贸 Policial: segons el cos, ha estat capa莽 de resoldre un 64% de les demandes d鈥檌ntervenci贸 que s鈥檋an produ茂t aquest 2019 ja han resoltes.

 

Segons la policia torrenca, la xifra de casos resolts podria cr茅ixer quan s鈥檃cabin de resoldre els expedients oberts. En dades absolutes, aquest any 2019 ja s'han rebut un total de 34 demandes d鈥檌ntervenci贸. D'aquestes, se n鈥檋an resolt 22, n'hi ha 7 que estan pendents i 5 peticions no s鈥檋an pogut tramitar com a mediaci贸 per diferents motius.

 

La Unitat de Mediaci贸 Policial de Torredembarra, 'in crescendo'

Cal tenir present que des de la creaci贸 de la Unitat de Mediaci贸 de la Policia Local de Torredembarra l鈥any 2016 el nombre d鈥檃ccions de mediaci贸 ha anat augmentant: 11 el 2016, 23 el 2017, 27 el 2018 i 34, fins al moment, aquest 2019.

 

Els tipus de conflictes m茅s habituals que es busca resoldre a trav茅s de la mediaci贸 policial s贸n: problemes entre ve茂ns relacionats amb les mitjaneres entre habitatges, problemes entre ve茂ns i establiments de restauraci贸 per mol猫sties i problemes de conviv猫ncia entre ve茂ns 鈥攕orolls, m煤sica, gossos, etc. Pel que fa a l鈥檕rigen de les sol路licituds de mediaci贸, aquest 2019 una ha estat sol路licitada per part d鈥檜n jutjat del Vendrell i la resta per particulars. 

 

Punt final a les jornades de mediaci贸 policial a Torredembarra

Les dades es coneixen en el marc de les jornades de mediaci贸 policial que s'estan celebrant a Torredembarra i que es tanquen aquest dimecres. La cita ha reunit experts i membres de policies locals d'arreu de l'Estat.

💬 Fes clic aqu铆 per rebre al teu m貌bil l'actualitat de Tarragona. 脡s gratis!