GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El restaurant Voramar, guanyador de la millor tapa de la ruta La Xoixeta d'Altafulla

És la tercera vegada que Sara Nicolás, la xef d'aquest establiment, s'endú aquest reconeixement
La xef Sara Nicolás va recollir el reconeixement a la millor tapa de la mà de la bruixa La Xoixeta. | TarragonaDigital.com

 

La regidoria de Comerç de l’Ajuntament d’Altafulla ha lliurat aquest dilluns, dia 29 d'abril, al matí, el reconeixement a la tapa més votada pels comensals en la quarta edició de la ruta gastronòmica 'La Xoixeta. Tapes Bruixes Altafulla'. El premi ha tornat a recaure en el restaurant Voramar per tercera vegada, per la seva proposta 'El joc de la Xoixeta'. Es tractava d'un melós de carxofa fumada a baixa temperatura i bacallà confitat amb l’escuma del seu pil pil i pols de romesco.

 

La xef Sara Nicolás ha rebut el guardó de mans de l’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, el regidor de Comerç i Turisme, Jaume Sánchez, i la mateixa bruixa Xoixeta, la bruixa protagonista de la ruta de tapes. És la tercera vegada que Sara Nicolás aconsegueix el reconeixement després de fer-ho en la primera i tercera edicions.

 

La Xoixeta, un èxit amb 6.800 racions servides

En tres setmanes de mostra, fora de la Setmana Santa, s'han repartit un total de 6.800 racions entre els 20 bars i restaurants participants. La mitjana de tapes servides per establiment ha estat de 350 racions amb un volum total de negoci de 19.000 euros.

 

La vintena d'establiments que han participat a 'La Xoixeta' han estat Voramar 'Cal Vitali', Maritime Beach Club, Hotel Yola “El tiberi”, La taberna del Quatre, La toque, Les bruixes, Solocomo, K la yaya, Gastrobar Faristol, Hotel Oreneta, El mercadet, La Violeta, La Terracita de Elena, El Pozo, El Bruixot, Ares Pastisseria, La taverna del mar, Altafulla Lounge, Ca l’Anna i el Samuel i el Bolero.

 

La ruta de tapes d'Altafulla està organitzada per la regidoria de Comerç de l’Ajuntament d’Altafulla, amb la col·laboració d’Estrella Damm, i el Consorci Turístic del Baix Gaià.

 

També et pot interessar