Robatori 'exprés' en una casa de Roda de Berà

Els fets es van produir pels volts de les vuit del vespre d'aquest dilluns
La família ja ha denunciat els fets als Mossos d'Esquadra. | TarragonaDigital

Una família de Roda de Berà es va endur un fort ensurt aquest dilluns, 4 de novembre, a darrera hora de la tarda. L'habitatge on resideixen va patir un robatori amb el qual els lladres es van endur diversos objectes de valor. Ara per ara, ja han denunciat els fets als Mossos d'Esquadra, que han obert la investigació.

Un robatori de tan sols cinc minuts

Eren, aproximadament, les vuit del vespre d'aquest dilluns quan una persona o un petit grup —per ara, es desconeixen detalls sobre l'autoria dels fets— van forçar una petita finestra de la part del darrere d'una casa unifamiliar que es troba situada a la zona de l'Eixample de Roda de Berà, concretament al carrer d'Antoni Gaudí.

La part de darrere d'aquest carrer dona a una zona boscosa, i és per aquest vessant per on van accedir els lladres. Un cop forçada la finestra, van poder entrar a l'habitatge, on en aquell moment no hi havia ningú. Segons ha explicat la propietària de la casa a BaixGaiàDiari.cat, els lladres van remenar el vestidor i es van emportar una capsa amb diversos rellotges de valor.

Ni rastre dels lladres

El robatori, però, es va haver de quedar aquí: amb el seu accés a la casa, l'alarma es va disparar. En rebre l'avís per part de la companyia contractada, els veïns ja estaven tornant a casa seva. «Sort que es va disparar l'alarma, perquè si no, ens els hauríem trobat a dins», explica la propietària de la casa.

En arribar, però, tan sols van trobar el vestidor remenat, sense la capsa de rellotges, i a l'entorn de la casa no van veure cap moviment, persona o vehicle fora del que és habitual. El més probable és que els lladres fugissin per la zona boscosa. Els fets estan denunciats als Mossos, que aquest mateix dimarts seran a l'habitatge per recollir proves sobre els fets.

"🔴 ATENCIÓ: Torredembarra tindrà nous gegants" "🔴 RODA: Reunions a cada barri sobre els pressupostos participatius aquesta setmana"