GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Doble robatori aquesta matinada a un institut i al club de tennis de Torredembarra

Els lladres han causat diversos desperfectes als dos llocs
L'Institut Torredembarra ha estat escenari d'un robatori aquesta matinada. | TarragonaDigital.com

 

La matinada d'aquest dissabte, 25 de maig, ha tingut lloc un doble robatori a Torredembarra que podria haver estat perpetrat pel mateix grup de delinqüents. L'Institut Torredembarra, situat al capdamunt de l'avinguda de Sant Jordi, i les oficines del Club Tennis Torredembarra, a l'edifici de la zona esportiva de la localitat, han estat escenari de desperfectes i de robatoris la passada nit.

 

Primer, a l'Institut Torredembarra; després, al tennis

Eren pels volts de les dues de la matinada quan l'alarma de l'Institut Torredembarra ha saltat. La Policia Local torrenca s'hi ha presentat pocs minuts més tard i s'hi ha trobat proves evidents que un grup de persones havia accedit a l'interior dels despatxos. Així, els presumptes autors dels fets havien trencat una persiana de plàstic per accedir a les dependències del centre, on han remenat calaixos i diverses estances a la cerca d'un botí econòmic indeterminat.

 

Però l'ensurt no ha quedat aquí i, cap a les quatre de la matinada, ha tingut lloc un succés molt similar en una zona molt propera a l'institut torrenc. Un grup de lladres ha accedit a les instal·lacions que el Club Tennis Torredembarra té a la planta baixa de l'edifici de la zona esportiva de la vila. Han trencat una xarxa, una tanca metàl·lica i diversos vidres de les oficines, ocasionant, doncs, molts danys materials per a l'entitat. També s'han endut un botí econòmic.

 

Amb l'arribada de la Policia Local de Torredembarra, un cop ha sonat l'alarma, el grup de lladres ha fugit corrent. Hores d'ara, el cos torrenc ha obert una investigació i recopila proves que puguin ajudar a resoldre qui hi ha al darrere d'aquests dos successos i si, com sembla, estan relacionats entre ells.

 

També et pot interessar