GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Roda de Berà recapta 2.000 euros per a La Marató de TV3

Diverses entitats es van bolcar en els actes solidaris programats a la localitat
El tió gegant de Torredembarra, als actes solidaris de Roda de Berà. | Cedida

 

Roda de Berà ha mostrat un any més la seva solidaritat i en aquesta edició de La Marató, dedicada a la lluita contra el càncer, ha superat la recaptació d’anys anteriors, recaptant més de 2.000 euros. Durant tot el matí de diumenge la plaça de la Sardana va acollir el gruix d’activitats, gràcies a la col·laboració d’associacions, entitats i persones, amb la coordinació de l’Ajuntament de Roda de Berà.

 

A les deu del matí l’activitat va començar amb l’esmorzar solidari, la parada de venda de llibres de la Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca, la venda de postals de Nadal fetes pels alumnes de les escoles El Cucurull i Salvador Espriu i per alumnes de l’Institut Roda de Berà i la reeixida activitat de Tir amb Arc, a càrrec de l’Associació Toxophílica de Catalunya. A quarts d’onze, es va donar inici a la primera Bicicletada Popular amb motiu de La Marató, acte celebrat gràcies a la col·laboració de l’antic club ciclista Delfí Ferré, Protecció Civil i la Policia Local.

 

Un tió gegant i un concurs de truites per La Marató de TV3

A les 12 del migdia, amb la mirada expectant dels infants, va arribar el Caga Tió gegant, que va cagar dolces sorpreses per als més petits. Aquestes activitats, juntament el vermut solidari, van aconseguir recaptar 643 euros. Al migdia, com a novetat, va tenir lloc el concurs de truites organitzat per l’Associació Juvenil Roda Jove. Hi van participar onze persones, que van fer una truita cadascuna d’elles i els tastadors, al preu d’un euro, van votar les truites guanyadores.

 

En primer lloc es va classificar la truita feta per Angustias Cabeza, en segon lloc la de Maria Fe Vives i, en tercer lloc, la cuinada per Mari Cruz Albarracín. La recaptació va ser de 175 euros. Al finalitzar aquest acte, es va fer el sorteig de dos sopars de Cap d’Any al Poliesportiu Municipal, premi que es va endur el veí de Roda de Berà Juanjo Medina.

 

Diversos regidors de l'equip de govern, als actes de La Marató a Roda de Berà. | Cedida

 

 

Diverses entitats de Roda de Berà, bolcades amb La Marató de TV3

Fins a la plaça de la Sardana s’hi van apropar representants d’associacions i entitats que van organitzar algun acte amb motiu de La Marató, per tal d’afegir a l’urna els diners recaptats gràcies a diverses activitats. És el cas del Club Atlètic Roda de Berà, qui va sortejar una panera solidària, recaptant 443 euros; el Club Patí, amb l’organització de Disco-Patins dissabte a la tarda, aportant 100 euros; Fran Osuna, organitzador de la 6a edició del Torneig de Pàdel Solidari, lliurant 200 euros de recaptació i el Grup Sardanista amb una aportació econòmica de 150 euros.

 

D’altra banda, cal afegir l’aportació de 150 euros de Rockcat RCTeam mitjançant una cursa de resistència fins el Cucurull amb cotxes teledirigits; i 365 euros de Les Monges Associació Cultural —65 dels quals, recaptats per l’Esplai de Ca l’Oliverar amb la projecció de dues pel·lícules, i la resta com a donatiu de l’associació. L’alcalde de Roda de Berà, Pere Virgili, les regidores Isabel Mondéjar, Cèlia Treserres, Teresa Ferré i Encarna Ramírez, i el regidor Manel González van estar presents durant tot el matí per tal de recolzar aquesta causa solidària.