GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Roda de Berà preparada per la seva Festa Major petita

La festa s'allargarà un dia per la coincidència amb el 12 d'octubre
Ball de Bastons de Roda de Berà en la Festa Major del Sant Ecce Homo | Ajuntament de Roda de Berà

 

 

Un any més Roda de Berà viurà el segon cap de setmana d'octubre la seva Festa Major petita, que per segon any consecutiu, s'allargarà un dia per la coincidència amb el dia no laborable del 12 d'octubre.

 

Programa d'actes de la Festa Major del Sant Ecce Homo de Roda de Berà 2018

 

D'aquesta manera el divendres 12 d'octubre a la tarda, l'Ermita de Berà acollirà l'inici dels actes de la festa del Sant Ecce Homo, amb un concert de la Coral Verge de Berà dirigida pel reconegut músic Jordi Solé, i seguidament, amb el primer Concurs de Poesia de Festa Major; que a càrrec de l'Escola de Música de Roda de Berà i la Llar de jubilats del municipi, comptarà amb la lectura de Joana Badia.

 

Encesa del Ball de diables en laFesta de l'Ecce Homo | TarragonaDigital

 

 

Correfoc, Pagesets i activitats participatives a Roda

Els actes forts de la festa arriben com sempre dissabte i diumenge, enguany 13 i 14 d'octubre, que com sempre comptarà amb tots els actes tradicionals de Festa Major i, amb activitats participatives que a hores d'ara també s'han convertit en una tradició d'anys.

 

Així doncs, el dissabte la canalla podrà gaudir dels inflables que hi haurà tot el matí a la plaça de la Sardana, i perquè els més grans no es perdin la diversió, el Campionat de bitlles farà competir els rodencs en un ambient festiu i familiar. A la nit és el torn del foc i la màgia, que primer amb el correfoc a càrrec del Ball de Diables de Roda de Berà i després amb l'Espectacle de màgia del mag Nebur, de ben segur que transportarà els veïns i visitants que encara no haguessin aconseguit desconnectar de la rutina setmanal.

 

El diumenge de bon matí arriben els actes més tradicionals i populars de la festa, que de la mà dels pagesets de la vila, acompanyats dels gegants, el ball de bastons, els diables i grups musicals, faran la tradicional cercavila cap a l'església de Sant Bartomeu.

 

Finalment, per acabar la Festa Major del Sant Ecce Homo amb la panxa ben plena i les energies renovades, les rodenques i rodencs celebraran un any més la paella popular.

 

La Paella Popular és un acte habitual dins de la Festa Major del Sant Ecce Homo | Ajuntament de Roda de Berà