Roda de Berà inicia el servei de 'coaching professional'

Ja es treballa en una plataforma 'online' d'ofertes de feina i en l'obertura d'un 'coworking'
Una imatge del nou servei de 'coaching professional' que, ben recentment, ha estrenat l'Ajuntament de Roda de Berà. | TarragonaDigital

Roda de Berà posa en marxa un nou servei dirigit a professionals, tinguin o no tinguin feina. «Amb l’objectiu de fer un salt qualitatiu per oferir un ventall més ampli i personalitzat dels serveis relacionats amb el món laboral», segons han explicat des de la mateixa regidoria d’Ocupació de l’Ajuntament de Roda de Berà, s'ha donat un nou enfocament a l’anomenada Borsa de Treball, transformant-la en Departament d’Ocupació.

El 'coaching professional', primera acció d'una nova etapa

La primera de les accions implementades ha estat el servei ‘Coaching Professional’. El nou projecte es va presentar el passat dimecres, dia 11 de desembre, a les dependències del departament d’Ocupació, i encara hi ha alguna plaça disponible per a aquelles persones a qui els pugui interessar.

Es tracta d’una eina de gran utilitat per a aquells rodencs i rodenques que cerquin feina o vulguin millorar la que tenen actualment. Les sessions, que són individuals i adaptades a les competències personals de cada usuari, són a càrrec d’un coach professional. S’ofereix orientació personalitzada i adaptada per a cada persona que està en procés de recerca de feina.

Una plataforma 'online' d'ofertes de feina i un nou espai de 'coworking'

El departament s’ha adaptat a les noves tecnologies, i durant el proper 2020 incorporarà una plataforma online per a usuaris que cerquin feina i, alhora, per a empreses que busquin candidats. Altra de les novetats serà la creació d’un espai  de 'coworking' per a nous emprenedors del municipi o emprenedors actius que podran aportar coneixements i experiència.

"🌳La plaça dels Pins, transformada per tornar a ser el centre de la vida a Roda" "🚜 ATENCIÓ: Convoquen una tractorada a la presó de Mas d'Enric el 21-D"