GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Torredembarra activa els primers serveis a les platges per Setmana Santa

El socorrisme estarà centralitzat al barri marítim
Ja s'han instal·lat les dutxes i els rentapeus a les platges torrenques per a tota la temporada. | TarragonaDigital.com

 

Les platges de Torredembarra disposaran d’un mínim de serveis aquesta Setmana Santa, entre els quals també es compta amb el de socorrisme, segons ha explicat el consistori aquest divemdres. El Servei de Prevenció d’accidents, vigilància, salvament i socorrisme estarà operatiu de Divendres Sant a Dilluns de Pasqua, d’onze del matí a sis de la tarda, a les platges urbanes de la Paella i Barri Marítim, fins a Cal Bofill i estarà integrat per dos socorristes i un coordinador.

 

El sistema de vigilància es durà a terme amb patrulles dinàmiques, sense torre de control, que no és necessària atesa la baixa densitat de persones dins l’aigua que hi ha en aquests dies de l’any.

 

Les autoritats demanen prudència en el bany

El punt central de coordinació serà el mòdul de socorrisme, situat al Barri Marítim, que compta també amb un lavabo per a persones amb mobilitat reduïda. Atès que és un servei preventiu de Setmana Santa, des de l'Ajuntament recomanen als usuaris «molta prudència a l’hora d’iniciar el bany i fixar-se bé en les indicacions de les banderes de l’estat de la mar, i davant de qualsevol dubte consultar als socorristes».

 

En el cas de famílies amb nens petits i gent gran, també recomanen ubicar-se al voltant de la zona del mòdul de socorrisme de la platja del Barri Marítim perquè és des d’on es centralitza tot l’operatiu.

 

Quins serveis tindran les platges de la Torre per Setmana Santa?

A banda del de socorrisme, els serveis de què disposaran les platges de Torredembarra a partir de Setmana Santa, i que s’aniran incrementant a mesura que avanci la temporada, són els següents:

 

  • Passeres d’accés: S’han instal·lat les habituals, entre el Club Marítim i el Port.
  • Dutxes i rentapeus: S’han ubicat set dutxes i cinc rentapeus en els següents punts: a l’alçada del Club Marítim, al Barri Marítim davant la biblioplatja, a la Paella a l’alçada del passeig Mediterrani i també a l’alçada del port. L’horari d’ús serà de dos quarts de vuit del matí a dos quarts de deu de la nit.
  • Papereres: També es disposarà d’una illa de papereres per passera.
  • Neteja: Des de principis del mes març es duen a terme treballs de neteja manual a les platges de Torredembarra, i ara ja han començat les feines de neteja mecanitzada de la sorra. De Dijous Sant a Dilluns de Pasqua, excepte Divendres Sant, la neteja serà diària i, un cop finalitzats els dies festius es passarà a un calendari de neteges i muntatge de serveis setmanals fins que el desplegament estigui acabat a l’inici de la  temporada oficial de bany.

 

També et pot interessar