Organitzen un sopar popular i un concert de Miquel del Roig al carrer Ample de Torredembarra

Els tiquets, a 10 euros, es venen fins dijous
El carrer Ample, al nucli antic de Torredembarra, on tindrà lloc l'acte. | TarragonaDigital.com

 

Una de les novetats de la Festa Major de Santa Rosalia de Torredembarra —que comença aquest cap de setmana, però que tindrà els seus dies centrals entre el 30 d'agost i el 4 de setembre— serà un sopar popular al casc antic de la localitat. La cita està programada per a la nit de diumenge, dia 1 de setembre, i es farà al carrer Ample de la Torre, ben a prop de la plaça del Castell o de l'església de Sant Pere Apòstol.

 

Darrers dies per comprar els tiquets, a 10 euros

Per assistir al sopar —que consisteix en una amanida de bacallà esqueixat, un fideuejat, pa, vi i postres—, previst per a les deu de la nit, cal comprar tiquet prèviament. El preu és de deu euros i només es podrà comprar fins el proper dijous, 29 d'agost, als bars La Xeriueta i Bodegón, del mateix carrer Ample. Des de l'organització, han explicat que «el ritme de venda és molt bo» i avisen que «qui vulgui venir, que compri ja el tiquet perquè no descartem que s'acabin abans de dijous».

 

Després del concert, la nit acabarà amb una actuació musical. El 'calero' Miquel del Roig actuarà un any més a Torredembarra per Santa Rosalia, en aquesta ocasió, però, al mateix carrer Ample quan acabi el sopar popular, cap a dos quarts de dotze de la nit.

 

Aquesta novetat de la Festa Major de Santa Rosalia l'organitza l'Ajuntament de Torredembarra i compta amb la col·laboració de La Xeriueta, el bar Bodegón i els Amics del Carrer Ample.