Altafulla sorteja deu places per veure la Diada de les Cultures des del balc贸

Les inscripcions es poden fer per diverses vies
La Colla Vella dels Xiquets de Valls va descarregar el 5de9 a Altafulla l'any 2017. | Colla Vella dels Xiquets de Valls

 

Arriba un cap de setmana intens en mat猫ria castellera al Baix Gai脿. Si diumenge, 14 de juliol, a la tarda, la pla莽a de la Verdura de Torredembarra acollir脿 la diada castellera de la Festa del Quadre de Santa Rosalia 鈥攁mb els Nois de la Torre, la Colla Jove Xiquets de Tarragona i la Colla Joves Xiquets de Valls鈥; 24 hores abans ser脿 el torn de la poblaci贸 ve茂na, Altafulla, amb la Diada de les Cultures.

 

La pla莽a del Pou acollir脿 dissabte, 13 de juliol, aquesta cita on actuaran els Castellers d'Altafulla, els Xiquets de Tarragona, els Castellers de Vilafranca i la Colla Vella dels Xiquets de Valls. Es tracta d'una diada amb un cartell d'all貌 m茅s potent, de les imprescindibles del mes de juliol per a qualsevol aficionat casteller.

 

Deu places per seguir la Diada de les Cultures des del balc贸

En aquesta tessitura, l'Ajuntament d'Altafulla ofereix enguany una opci贸 que pot resultar d'all貌 m茅s atractiva per als espectadors. Segons van anunciar la nit d'aquest dimarts a les xarxes socials, el consistori donar脿 la possibilitat que deu persones puguin presenciar la diada castellera de dissabte des dels balcons de l'Ajuntament. Ho va explicar a les xarxes socials la mateixa regidora de Cultura de l'Ajuntament d'Altafulla, Gemma Maym贸:

 

 

Aix铆 doncs, deu persones tindran l'oportunitat de seguir aquesta diada castellera d'envergadura des d'una posici贸 privilegiada. Des dels balcons, podran presenciar com es munten les pinyes dels castells i tindran ocasi贸 de veure de front els pisos centrals de les construccions de les quatre colles. Les inscripcions 鈥攑resencials, per correu electr貌nic o per missatge privat a les xarxes socials鈥 ja estan obertes i els noms de qui ocupi la desena de places es decidiran per sorteig.