Els pessebristes de Torredembarra sortegen una joia de Roger Borràs

El sorteig es farà amb La Grossa de Sant Jordi, del 27 d'abril
Una imatge dels darrers premis entregats per l'Associació de Pessebristes de Torredembarra. | TarragonaDigital.com

 

L'Associació Pessebrista de Torredembarra posa en marxa una rifa d'allò més atractiva. Segons ja han anunciat públicament, han posat a la venda en diversos establiments del municipi butlletes per participar en el sorteig d'una joia dissenyada pel torrenc Roger Borràs.

 

Des de l'entitat han explicat els punts on es poden comprar aquests tiquets i han anunciat que el número guanyador correspondrà al que surti del sorteig de La Grossa de Sant Jordi, que Loteries de Catalunya celebrarà el proper dissabte, dia 27 d'abril.

 

L'Associació Pessebrista de Torredembarra rifa una joia dissenyada per Roger Borràs

Segons les informacions facilitades per la mateixa Associació Pessebrista de Torredembarra, tothom que ho vulgui ja pot comprar a un preu ben modest, un euro, les butlletes per participar en aquest sorteig. Cadascuna d'aquestes butllete sinclou dos números per participar a la rifa.

 

Els tiquets es poden adquirir a diversos establiments de la Torre. Es tracta del forn de pa Ca la Feliça, la Cotilleria Ciuró, el centre d'estètica Teresa Guirado, la gelateria Gelatiamo, la floristeria Pètals, la perruqueria Lourdes i la perruqueria Anna.

 

Cal estar pendents de la Grossa de Sant Jordi

Un cop tingueu les butlletes amb els dos números, caldrà estar pendents de la rifa de La Grossa de Sant Jordi, que es farà el proper dissabte, 27 d'abril, per part de Loteries de Catalunya. El número que s'obtingui en el sorteig del primer premi de La Grossa serà el que determinarà quina és la butlleta guanyadora de la rifa organitzada per l'Associació de Pessebristes i, per tant, qui és l'afortunat que s'endú la joia dissenyada per Roger Borràs.

 

També et pot interessar

"RODA DE BERÀ: L'Ajuntament incorpora 4 nous vehicles elèctrics" "LA TORRE: El far torna a oferir visites per Setmana Santa"