Imatge del Pessebre Vivent de la Pobla de Montornès del 2018

Suspès l'emblemàtic Pessebre Vivent de la Pobla de Montornès pel coronavirus

La Junta de l'Associació Vivent de la Pobla de Montornès considera que hi ha un «risc de contagi massa alt»

La Pobla de Montornès no tindrà, enguany, el seu emblemàtic Pessebre Vivent. Així ho ha confirmat aquest divendres, 9 d'octubre, l'Associació Pessebre Vivent de la Pobla de Montornès, que ha decidit cancel·lar les representacions d'aquest any «a causa de la situació actual de la pandèmia del coronavirus Covid-19». 

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

L'Associació assegura que «no serà factible dur a terme les representacions del Pessebre Vivent de la Pobla de Montornès de la temporada 2020/2021», ja que la Junta ha considerat que hi ha un «risc de contagi massa alt» per a les persones que hi col·laboren, «posant en perill la salut dels seus participants, en cas que es fessin les representacions d'aquesta temporada». A més, asseguren que volen «vetllar per la salut dels visitants».

Primer any des del 1976 que no hi haurà Pessebre Vivent

El 2020 serà el primer any que la Pobla de Montornès no acull aquest clàssic pessebre vivent i un dels més veterans del Camp de Tarragona. Des del 1976 que s'ha celebrat cada any, ininterrompudament, aquesta representació als voltants de l'ermita de Montornès. És un pessebre vivent parlat i en moviment amb una quinzena d'escenes al llarg d'un recorregut de 500 metres.