Un taller a Roda de Berà ensenya la canalla a cuidar les mascotes

Una cinquantena d’alumnes han treballat amb la protectora l’Última Llar els valors de responsabilitat i civisme envers els animals de companyia

Els alumnes de tercer curs de Primària de les escoles de Roda de Berà han participat, en les darreres setmanes, en un taller de civisme i tinença responsable d’animals. L’activitat es va dividir en dos dies, la primera sessió va tenir lloc el passat dimarts, 15 de gener, amb els alumnes de l’escola Salvador Espriu.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

La segona, es va celebrar aquest dimarts, 22 de gener, al migdia, a l’escola El Cucurull de la vila, amb la participació de la regidora de Medi Ambient i segona tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Roda de Berà, Isabel Mondéjar.

Un taller perquè la canalla aprengui a cuidar les seves mascotes

Tots dos dies el taller va ser a càrrec de dues membres de la protectora d'animals l’Última Llar, que alhora també són voluntàries de la Fundació d’Animals de Companyia del Camp de Tarragona. Les dues reponsables acudien als dos tallers celebrats a les escoles de Roda de Berà  acompanyades per dues gossetes del centre.

Els infants van poder aprendre la importància de la tinença responsable dels animals de companyia, com funciona el mecanisme de localització de mascotes i la importància del microxip, o com recollir amb una bossa de plàstic els seus excrements. 

Una activitat amb molt d'èxit entre alumnes i professors a Roda de Berà

Les gosses, per la seva banda, es van deixar acaronar per part de la canalla, que va poder jugar amb elles, en una activitat que va tenir molt bona rebuda per part de l'alumnat dels dos centres educatius de Primària a Roda de Berà, i també per part del professorat de les escoles.

Els tallers i activitats que posen els més petits en relació amb la naturalesa i, en especial, amb el món dels animals, solen tenir força acceptació entre la canalla, i aquest taller per als alumnes de tercer de Primària a Roda de Berà no n'ha estat pas una excepció.

També et pot interessar

Arrenquen les obres de construcció del sender de Rosa Sensat de Roda de Berà

Tria Roda, la marca de Pere Virgili a les eleccions a Roda de Berà