Roda de Berà pateix talls d'aigua en algunes zones

Aquest dilluns s'ha detectat una avaria, mentre que dimarts es durà a terme un treball ja previst
Diverses zones de Roda de Berà es quedaran sense aigua aquest dilluns o dimarts. | TarragonaDigital.com

 

Aquest dilluns i dimarts, 4 i 5 de febrer, diverses zones de Roda de Berà patiran incidències pel que fa al servei de subministrament d'aigua corrent. En concret, la companyia que subministra el servei es troba, aquest dilluns, actuant per tal de resoldre una avaria imprevista, que ha estat causada per les inclemències meteorològiques d'aquest passat cap de setmana. 

Pel que fa als talls que es preveuen per aquest dimarts, 5 de febrer, es tracta d'unes tasques de manteniment que ja estaven programades des de feia dies. De fet, el mateix Ajuntament de Roda de Berà ja va alertar la setmana passada els veïns de les zones afectades que podrien patir talls d'aigua corrent a causa de d'aquests treballs el proper dimarts, dia 5 de febrer.

El Pujol de la Morella, Mas Roig i el Francaset, les zones de Roda de Berà afectades pels talls d'aigua

A conseqüència de les fortes ventades que s'han produït durant el passat cap de setmana, hi ha hagut una avaria al sistema que regula el dipòsit d’aigua que es troba situat al Pujol de la Morella, el turó de 172 metres d'altitud sobre el nivell del mar que es troba situat a la zona més interior del terme municipal de Roda de Berà.

Al llarg del matí d'aquest dilluns, 4 de febrer, la brigada municipal hi està treballant. Segons les previsions anunciades des de l'Ajuntament de Roda de Berà, es creu que poc a poc s’anirà restablint el subministrament d’aigua. 

D'altra banda, aquest proper dimarts, 5 de febrer, Sorea ha previst una actuació de manteniment del dipòsit de Mas Roig, fet pel qual hi haurà talls en el subministrament d’aigua a les zones de Mas Roig i el Francaset, entre les set del matí i les cinc de la tarda. Serà, doncs, la segona tongada d'afectacions per talls de subministrament d'aigua corrent després de les que tenen lloc aquest dilluns a la zona de l'entorn del Pujol de la Morella.

També et pot interessar

Detenen un lladre després de robar en una botiga de Roda de Berà

Núria Mercadé, nova jutgessa de pau de Roda de Berà

"ATENCIÓ: El conseller Josep Bargalló, investigat per l'1-O a Torredembarra" "Els 6 primers noms de la llista d'Ara Altafulla per les eleccions municipals"