GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Apareixen dues tintoreres a la platja de Costa Daurada de Roda de Berà

Van ser vistes aquest dijous al matí

Sorpresa i ensurt aquest dijous, dia 27 de juny, a la platja de Costa Daurada de Roda de Berà. Davant de la situació d'extrema calor i coincidint amb l'inici de les vacances del període escolar, la platja es trobava ja amb un nombre força elevat de banyistes, que es van veure sorpresos per l'arribada de dues tintoreres, acostant-se perillosament a la vora de la costa.

 

El vídeo del moment en què apareixen dues tintoreres a la platja de Costa Daurada de Roda de Berà

Un vídeo difós pel mateix Ajuntament de Roda de Berà permet veure el moment en què, al matí d'aquest dijous, es van produir aquests fets:

 

 

La Creu Roja va guiar les tintoreres cap a fora de la platja

Davant dels fets, la Creu Roja, que s'encarrega de la vigilància de la platja, va desallotjar la zona de bany davant de l'expectació dels banyistes presents per saber què estava passant. El mateix cos es va encarregar de guiar les tintoreres cap a fora de la platja, mar endins. Minuts després, es va reprendre la normalitat i els banyistes van poder tornar a l'aigua.

 

Aquest és el primer episodi amb aparició de tintoreres que es dona aquest estiu, però la seva presència és habitual a les platges de la Costa Daurada, de manera que s'aniran repetint en les properes setmanes arreu de la costa de les comarques de Tarragona.