Un tobogan aquàtic refrescarà dissabte el vermut del Ball de Diables de Torredembarra

Serà a partir de les onze del matí
Centenars d'infants i joves en un tobogan aquàtic. | Joan López

 

Per primera vegada, Torredembarra podrà gaudir aquest dissabte, dia 13 de juliol, de la diversió d'un tobogan aquàtic inflable. En el marc de la Festa del Quadre de Santa Rosalia 2019, el Ball de Diables de la localitat organitza un vermut electrònic amb el nom d''Escorxatrònic', que es durà a terme a partir de les onze del matí a la plaça de l'Escorxador, situada al centre de la vila. DJ Xart serà l'encarregat de posar la música en aquest esdeveniment.

Un tobogan d'aigua per acompanyar el vermut electrònic

A la mateixa hora, i en un dels laterals d'aquesta plaça, s'instal·larà, doncs, aquest inflable gegant en forma de tobogan d'aigua que permetrà que tothom que ho vulgui, petits i grans, es puguin refrescar. Per 0,50 euros cada baixada i per 5 euros si es vol gaudir d'un número il·limitat de baixades, tothom podrà remullar-se en aquest tobogan, que funcionarà durant tot el vermut electrònic, és a dir, fins a les dues de la tarda.

Des del Ball de Diables de Torredembarra es premiarà també l'inflable més original —cal tirar-se pel tobogan amb un flotador o objecte similar— amb un lot de marxandatge de l'entitat.

Divendres, una 'globotada'

No serà l'única activitat original que el Ball de Diables de la localitat organitza aquesta Festa del Quadre, que tindrà el seu punt àlgid aquest cap de setmana. El dia abans del vermut, és a dir, divendres 12, es faran diversos actes en motiu del vintè aniversari del Ball de Diables Infantil. A dos quarts de set de la tarda, es presentarà la samarreta commemorativa d'aquestes dues dècades, en un disseny que ha anat a càrrec d'Eloi Figuerola. Es podrà comprar per deu euros.

Tot seguit serà el torn d'una 'globotada': la canalla que ho vulgui podrà fer esclatar amb un escuradents centenars de globus, tot simulant el so d'una traca. A les nou de la nit, pels carrers del nucli antic, el Ball de Diables Infantil celebrarà un correfoc acompanyat dels seus dos padrins: els balls de diables infantils de Tarragona i de l'Arboç.

"‼ Canvis d'última hora en la revetlla del Quadre a Torredembarra" "🏊 El Baix Gaià es mulla aquest cap de setmana per l'esclerosi múltiple"