GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

La Primitiva reparteix més de 700.000 euros a Creixell

L'afortunat ha guanyat més de 700.000 euros
L'Estanc de Creixell ha venut una aposta de la Primitiva premiada amb més de 700.000 euros | Google Maps

 

La fortuna ha somrigut un veí o veïna del municipi de Creixell aquesta setmana. L'Estanc de la localitat del Baix Gaià ha venut una de les dues combinacions guanyadores de la Primitiva d'aquest dissabte i la persona afortunada ha guanyat centenars de milers d'euros en haver encertat els sis números del premi.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Més de 700.000 euros en un premi a Creixell

La localitat de Creixell, al Baix Gaià, ha acomiadat aquesta nit de dissabte, 9 de març, amb una gran notícia. Un veí o veïna de la localitat que va anar a comprar una participació pel sorteig de la Primitiva de Loterias y Apuestas del Estado, s'ha endut un dels grans premis que hi ha. En aquest sentit, ha estat l'encertant de la combinació guanyadora, que en el sorteig d'aquest dissabte ha estat dels números 3, 23, 25, 37, 43 i 46. 

 

El premi que s'ha endut la persona afortunada ha estat de centenars de milers d'euros, concretament, de 728.464,91 €, després de comprar-lo a l'Estanc situat al número 1 del carrer Raval del municipi del Baix Gaià. Aquest premi correspon al de la primera categoria, ja que no hi ha hagut cap encertant de la categoria especial, en el qual s'han d'encertar els sis números i el reintegrament. 

 

D'altra banda, en el pròxim sorteig de la Primitiva, hi haurà un pot acumulat i, en cas que hi hagi només un únic encertant de la combinació dels sis números més el reintegrament, pot guanyar fins a gairebé nou milions d'euros. 

 

També et pot interessar: