Imatge d'una taula de restaurant amb un plat en primer pla

Torredembarra i Altafulla ajornen els actes gastronòmics per les noves mesures per prevenir la Covid-19

Les XIII Jornades Gastronòmiques d'Altafulla i el DTapes per Torredembarra s'havien de celebrar del 23 d'octubre al 8 de novembre

Les noves mesures que s'imposaran per part de la Generalitat de Catalunya per la contenció de la pandèmia per la Covid-19 han obligat a ajornar i suspendre diverses activitats programades als municipis d'Altafulla i Torredembarra

El municipi altafullenc havia de celebrar les XIII Jornades Gastronòmiques entre el 23 d'octubre fins al 8 de novembre de 2020. Aquest esdeveniment gastronòmic s'ha ajornat fins que el context sigui més favorable i es pugui gaudir d'aquestes jornades. Així mateix, un altre acte que s'ha suspès és la projecció de la pel·lícula 'O que arde' del Cineclub Altafulla Link, que s'havia de projectar el pròxim divendres 16 d'octubre.

D'altra banda, a Torredembarra, la regidoria de Comerç, Indústria i Activitats ha anunciat l'ajornament fins a la primavera de l'edició del DTapes per Torredembarra. Aquest s'havia de dur a terme del 23 d'octubre fins al 8 de novembre, amb la participació de trenta establiments de restauració del municipi. 

Des de l'organització s'ha anunciat la decisió als establiments participants i informar els bars i restaurants que haguessin pagat la quota de participació, la poden recuperar a l'Oficina de Turisme de Torredembarra fins a tota la setmana vinent.


Comentaris