GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Aitor Úbeda: «Sentim Torredembarra bolcada amb els Nois de la Torre»

El cap de colla dels Nois de la Torre valora el Concurs de Castells on van provar, per primer cop, el 4 de 8
Els 221 castellers dels Nois de la Torre celebren el 3 de 7 aixecat per sota descarregat al Concurs de Castells. | Anna F. / Ajuntament de Torredembarra

 

Els Nois de la Torre vivien el passat dissabte, 6 d'octubre, un nou capítol daurat dels seus 43 anys d'història. Els de la camisa blau cel van desplaçar a la Tàrraco Arena Plaça fins a 221 castellers, «una xifra que gairebé mai és possible d'assolir», en paraules del seu cap de colla, Aitor Úbeda, a BaixGaiàDiari.cat. La colla torrenca tornava a actuar a la TAP, en el marc del Concurs de Castells, que han acabat classificats en la posició 31 del total de 42 colles participants.

 

«Torredembarra està descaradament bolcada amb els Nois de la Torre»

Més enllà de la taula global, però, els Nois de la Torre van tornar a demostrar que passen pel seu moment més dolç. «Només el fet de poder desplaçar 221 persones ja és un èxit, és una passada», comenta Úbeda. «Això suposa que creixem socialment, que la colla té amics, que els amics dels castellers volen venir... els Nois de la Torre notem que som una colla estimada per molta gent», ha explicat el màxim mandatari tècnic dels de la camisa blau cel. «Sentim que Torredembarra està descaradament bolcada amb els Nois de la Torre», remata Úbeda.

 

Els Nois de la Torre fan el primer intent de 4 de 8 del seu historial

Al Concurs de Castells, els Nois de la Torre van descarregar un molt bon 5 de 7, un treballat 7 de 7 i un 3 de 7 aixecat per sota que sembla que se sàpiguen de memòria. Amb els deures fets, la colla volia més i, per primera vegada en els seus 43 anys d'existència, va atacar un castell de vuit pisos: el 4 de 8. L'intent va demostrar que el castell està verd, però que no els queda pas tan lluny.

 

«La colla està molt il·lusionada i seguirem treballant el 4 de 8 de cara a la temporada vinent», ha avançat el cap de colla Aitor Úbeda. A la temporada 2017, en què els Nois de la Torre han sumat uns registres espectaculars, li queden tres actuacions: el proper dia 20 a Vilafranca del Penedès, i els dies 27 d'octubre i 1 de novembre a casa, i no descarten cap dels seus màxims castells d'aquesta temporada per tancar un any daurat.

 

Una imatge del primer intent de la història de 4 de 8 dels Nois de la Torre. | Cedida