Torredembarra inicia el calendari de visites guiades

Les rutes començaran a partir d'aquest dimecres, 18 de juliol
Imatge del pati del Castell, punt de trobada de la primera ruta | CEDIDA

 

Aquest dimecres, 18 de juliol, la Regidoria de Turisme de Torredembarra dona el tret de sortida al calendari de visites guiades. Aquest any, el programa comptarà amb tres rutes: el Castell i el Nucli Antic, la ruta dels Indians i les visites guiades al Far. Tot seguit trobareu el calendari que s'ha previst per aquest estiu. 

Ruta del Castell i del Nucli Antic

La visita d'aquests indrets es podrà fer el 18 i 25 de juliol i l'1, 8, 22 i 29 d'agost. D'altra banda, el 18 de juliol i l'1 i 22 d'agost es faran les visites en català, mentre que el 25 de juliol i el 8 i 29 d'agost es faran encastellà. A més, es poden sol·licitar visites en altres idiomes o altres dies a turisme@torredembarra.cat , sempre que siguin grups de deu o més persones.

 

 

Les rutes s'iniciaran a partir de les 19.30 hores i tindran una durada d'una hora i mitja. El punt de trobada serà el Castell. Els adults hauran de pagar cinc euros i els nens de 3 a 12 anys i jubilats n'hauran de pagar tres. La ruta comença al Castell, continua a la Torre de la Vila fins a l'Església de Sant Pere i finalitza a l'antic Ajuntament, situat a la plaça de la Vila. 

 

La ruta dels Indians

Aquesta ruta es podrà fer el 21 i 28 de juliol i el 4, 11, 18 i 25 d'agost. A més, el 21 de juliol i el 4 i el 18 d'agost es realitzaran les visites en català. En canvi, el 28 de juliol i l'11 i el 25 d'agost tindran lloc les visites en castellà. A través de turisme@torredembarra.cat , els grups de deu o més persones podran sol·licitar visites en altres idiomes o altres dies. 

 

La ruta comença a partir de les 19.30 hores i dura aproximadament dues hores. El punt de trobada és la Fundació Pere Badia. El preu de la visita és de cinc euros per als adults i de tres euros per als infants de tres a dotze anys i jubilats. El recorregut comença a la Fundació Pere Badia, continua al claustre, al carrer Antoni Roig fins a arribar a l'antic Ajuntament i finalitza al Patronat Antoni Roig. Cal destacar que es fa una parada a l'antic Ajuntament, on es degustarà el cafè cubà, que conté cafè i xocolata. 

 

La ruta dels Indians començarà a la Fundació Pere Badia | CEDIDA

 

 

Visites al Far

El Far de Torredembarra s'ha convertit en un símbol del municipi per la seva singularitat i la seva arquitectura, obra de Josep Llinàs i Carmona. Va ser construït a finals del segle passat, i, a més, és l'últim far construït en el segle XX.

 

Les visites al Far es poden fer des del 22 de juny fins a l'11 de setembre. La tarifa general de la ruta és de tres euros, mentre que els menors d'edat i els jubilats tenen una tarifa reduïda d'un euro i mig. 

 

Podeu trobar tota la informació de les visites guiades i reserves a la pàgina web de Turisme Torredembarra o trucant al telèfon 977 64 45 80.

 

El Far de Torredembarra ha esdevingut una icona del municipi per la seva singularitat i la seva arquitectura | CEDIDA

 

 

"Arriba la segona sessió de 'Jornades de Paisatge Històric del Baix Gaià'" "Tres ferits greus per una col·lisió contra una palmera a Torredembarra"