Torredembarra estrena l'enllumenat de l'N-340a al tram dels càmpings

Els nous punts de llum es van posar en marxa aquest dimarts, 19 de novembre
En total, s'han instal·lat disset punts de llum en el tram que va del pont de Clarà a la rotonda de les Àmfores. | Anna F. / Ajuntament de Torredembarra

Aquest dimarts, 19 de novembre, Torredembarra ha posat en marxa el nou enllumenat públic del passeig de Miramar, és a dir, el pas de l'antiga N-340 pel terme municipal de la Torre, entre la rotonda del pont de Clarà i la de la urbanització Nova Torredembarra —que dona accés també a les Àmfores—, després que hagin finalitzat les obres d’instal·lació. Es tracta del tram d'aquesta via on es troben ubicats diversos càmpings.

Disset punts de llum que milloren la visibilitat en un tram de 640 metres

Les obres han comportat la instal·lació d’un total de disset punts de llum, ubicats gairebé cada quaranta metres, en un tram d'un total de 640 metres que només disposava d’enllumenat a la mateixa rotonda del pont de Clarà. El regidor de Via Pública i Manteniment de l'Ajuntament de Torredembarra, Raúl García, ha explicat que «l’objectiu final és millorar la seguretat en el trànsit i facilitar el desplaçament dels vianants».

La implantació d’enllumenat públic en aquest tram de l’antiga N-340 es va adjudicar el mes de juliol passat a l’empresa Bosir, S.A. per un import de 76.338,90 euros, amb l'IVA inclòs. El contracte es va formalitzar en data 25 de juliol però les obres, que van iniciar els treballs previs al setembre, no van poder començar fins mitjan octubre, d’acord amb la normativa municipal que limita obres i horaris durant l’estiu.

En els propers mesos, l'Ajuntament de Torredembarra té previst tirar endavant les obres que han de permetre embellir un altre tram de l'N-340a: el que va del passeig de la Sort al passeig de l'Estació i que, com l'enllumenat del tram dels càmpings, es pagarà amb una subvenció estatal atorgada l'any 2004.

"👉 LA TORRE: Xerrada dels Avis per la Llibertat de Reus a Cal Maiam" "🔴 Torredembarra anul·larà la regulació sobre clubs cannàbics al ple de dijous"