ÚLTIMA HORA

Mor un ciclista atropellat a la T-310 a Pratdip

Torredembarra estudiarà quant costa tornar a instal·lar l'Alfa i Omega al bloc

El consistori encarregarà diversos pressupostos per conèixer quant valdria l'operació
Torredembarra estudiarà el cost que té tornar a instal·lar l'Alfa i Omega. | BaixGaiàDiari.cat

 

L’Ajuntament de Torredembarra encarregarà diversos pressupostos per tal de conèixer el cost que comporta tornar a instal·lar l’escultura Alfa i Omega al bloc de Baix a Mar. Aquest dilluns, 29 de gener, es va reunir per primera vegada el grup de treball sobre l'escultura, que es va retirar de la seva ubicació el passat mes de juny a causa del seu perillós estat de deteriorament. La creació del grup es va aprovar al ple ordinari del mes de juliol de 2018, amb la unanimitat dels grups polítics del consistori arran d'una proposta del PDECat i Unió.

En la primera reunió, convocada per aquest dimarts, 29 de gener, s'ha optat, doncs, per demanar pressupostos i mesurar el cost que podria tenir l'opció majoritària per als participants, que passa per tornar a ubicar l'escultura allà on era.

Una imatge dels assistents a la primera reunió de treball de l'Alfa i Omega. | BaixGaiàDiari.cat.

 

Torredembarra demanarà pressupostos per reinstal·lar l'Alfa i Omega

Aquesta va ser la principal decisió que va prendre aquest dimarts, 29 de gener, el grup de treball sobre el futur d’aquest monument. Tot i que des del govern de la Torre sempre s'ha advertit que l'operació podria comportar un cost elevat, el grup, que es va posar en marxa després que s'aprovés al ple del juliol passat, a proposta del PDECat i Unió, va optar per encarregar pressupostos per calibrar el cost que tindria.

I és que la majoria dels participants van manifestar que cal reposar l’escultura al mateix lloc. Ara caldrà conèixer el cost i les diferents opcions de material amb què materialitzar de nou l’Alfa i Omega.

Una reunió amb representants polítics, veïnals i familiars de Bartolozzi

En aquesta reunió, hi van prendre part representants de diferents grups polítics amb representació al consistori, membres de l’Associació de Veïns Sant Joan de Baix a Mar i Nil Bartolozzi, fill i hereu legal de l’escultor. També hi va prendre part Santiago Segalà, l’alcalde de Torredembarra en el moment que es va instal·lar l’Alfa i Omega al bloc.

També et pot interessar

Detenen un veí de Creixell per cometre quatre robatoris a Vilafranca

Torredembarra i Altafulla arrenquen la precampanya electoral

"VÍDEO: Detingut un home de Creixell per atracar a mà armada 4 establiments" "Altafulla construirà una bassa al pontet per reduir les inundacions"