Torredembarra felicita un avi que feia 100 anys en ple confinament

En Miquel Masip és un dels darrers supervivent de la Lleva del Biberó

El Miquel Masip Masip ha complert 100 anys aquest diumenge, 5 d'abril. En ple confinament, en Miquel ha rebut la visita de la Policia Local de Torredembarra, d'una dotació de Protecció Civil i fins i tot d'una patrulla de la Guàrdia Civil, que s'han aturat davant de la Residència Pere Badia de Torredembarra, on viu. En Miquel és natural de la Bisbal de Falset i és un dels darrers supervivents de la Lleva del Biberó.

Els policies han encès les sirenes per celebrar un feliç aniversari al Miquel, que a causa de l'estat d'alarma, no haurà pogut sortir ni rebre visites pel seu aniversari. Una de les cuidadores de la residència ha gravat el moment en vídeo i ha acompanyat el Miquel al balcó, des d'on ha rebut les policies i rebia els aplaudiments de diversos veïns.

En molts municipis tarragonins, així com a la resta de Catalunya, s'ha engegat aquesta iniciativa per part dels cossos de policies locals, sobretot dedicades als més petits, de fer una felicitació «a domicili». Les famílies poden sol·licitar que els cossos de seguretat felicitin els nens i nenes amb les sirenes i l'«Aniversari Feliç» a través de la megafonia si celebren el seu aniversari durant aquestes setmanes de confinament. Els més grans, però, també mereixen una felicitació especial durant aquests dies tan excepcionals, com el Miquel o una àvia que de Cunit que va fer 90 anys dilluns passat.

"🔴LA TORRE: Hi haurà ajuts econòmics per als comerços més afectats per la Covid-19" "🔴 ATENCIÓ: El duríssim cop que ha rebut Carme Forcadell a la presó de Mas d'Enric"