Imatge de recurs d'una escola bressol

Torredembarra decideix no obrir la llar d'infants, l'Escola d'Adults i la de Música fins al pròxim curs

La regidora d'Educació prioritza la salut i el benestar tant dels infants com de les persones adultes

L'Ajuntament de Torredembarra ha pres la decisió de no tornar a obrir fins al pròxim curs escolar 2020-2021 les llars d'infants municipals, l'Escola d'Adults Mar de Lletres i l'Escola de Música. Així ho ha dit la regidora d'Educació, Maria Gual, perquè es prioritza la salut i el benestar tant dels infants com de les persones adultes.

Les classes tornaran el pròxim curs

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Gual ha comentat que no es considera convenient tornar a obrir les llars d'infants municipals al mes de juny. Pels menors de 3 anys, podrien passar pel neguit d'un nou procés d'adaptació a la llar en unes condicions en què el contacte físic està tan restringit. Aquesta ha estat una decisió difícil, perquè pot generar dificultats en algunes famílies per conciliar el treball amb la cura dels més petits, però per damunt d'això, ha prevalgut l'interès superior de la salut  i el benestar.

Pel que fa a l’Escola d’Adults i l’Escola de Música, durant tot el confinament el professorat ha estat a disposició dels alumnes, i en el cas d’aquells que al mes de juny s’han de presentar a exàmens oficials com el de graduat d’ESO o accés a cicles formatius, han comptat amb tutories personalitzades en tot moment.