Torredembarra farà un avanç i obrirà divendres i dissabte els llums de Nadal, pel 'Black Friday'

L'obertura oficial de l'enllumenat nadalenc es manté el 5 de desembre
Diversos llums de Nadal, com els que s'encendran aquest divendres i dissabte, 29 i 30 de novembre, als carrers comercials de la Torre. | TarragonaDigital.com

Ho explicàvem fa tot just uns dies: Torredembarra farà l'encesa oficial dels llums de Nadal el proper dijous, dia 5 de desembre. Ara bé, hi haurà una excepció puntual. La Unió de Comerciants, Empresaris i Professionals de Torredembarra (UCEP) ha demanat al consistori que l'enllumenat nadalenc llueixi ja aquest divendres i dissabte, coincidint amb les jornades de descomptes anticipats de la campanya de Nadal, el conegut com a 'Black Friday'.

Així doncs, per fer més agradable la zona més cèntrica i comercial del municipi, els llums de Nadal lluiran encesos aquests divendres i dissabte, 29 i 30 de novembre, en els carrers de l'eix comercial de la localitat. Des de diumenge i fins dimecres tornaran a estar apagats, a l'espera que arribi dijous, dia 5, i ja es faci l'encesa oficial que es mantindrà cada dia d'aquestes festes fins passat el 6 de gener, jornada de Reis.

El consistori mantindrà els mateixos elements decoratius després que ja els renovés el 2018

Per a les festes de Nadal d'enguany, com ja explicàvem ara fa uns dies, cal recordar que l'Ajuntament mantindrà el mateix enllumenat que ja va lluir l'any passat, quan es va renovar de manera parcial.

Així, cal recordar que el 2018, com a novetat, es van instal·lar al voltant d'una trentena de llums de Nadal del mateix model a tot l'eix comercial del municipi, des de la plaça de la Vila fins al carrer de Pere Badia passant, doncs, per la plaça de Mossèn Joaquim Boronat i per tot el carrer d'Antoni Roig —els popularment coneguts com a plaça de les Monges i carrer Nou. Tot just aquest tram ja lluirà encès en aquest avanç que es farà en motiu del 'Black Friday'.

"🔴 25 anys de la Casa d'Acollida per a malalts de sida de Creu Roja" "🔴 LA TORRE: Recollida de firmes a Sant Jordi contra les torres elèctriques"