Torredembarra saneja els camins rurals del Camp de la Bota i de la Sínia de Cabeces

S'han sanejat les parts malmeses i s'ha pavimentat amb formigó
Torredembarra saneja els camins rurals del Camp de la Bota i de la Sínia de Cabeces | cedida

L'Ajuntament de Torredembarra ha dut a terme els treballs d'arranjament i millora dels camins rurals del Camp de la Bota i la Sínia de Cabeces. Des de la regidoria de Via Pública i Manteniment, asseguren que és necessari que es duguin a terme regularment les tasques de reparació dels desperfectes provocats per les pluges i les inclemències atmosfèriques, ja que es tracta d'espais rurals molt concorreguts per part de vianants i ciclistes.

Els treballs han consistit en el sanejament i demolició de les parts malmeses, s'ha excavat i retirat els residus i s'ha pavimentat amb formigó en els trams més malmesos. Concretament, segons apunta el consistori torrenc, al camí del Camp de la Bota s'han pavimentat un total de 52,25 metres quadrats, mentre que al camí de la Sínia de Cabeces s'han pavimentat 26,10 metres quadrats.

Aquesta actuació de millora dels camins rurals té un cost de 6.793,41 euros, i compta amb una subvenció del Consell Comarcal del Tarragonès de 5.454,54 euros, en aplicació del conveni marc de col·laboració i coordinació per optimitzar la prestació de serveis municipals amb la Diputació de Tarragona. La resta del finançament, 1.338,87 euros, ha anat a càrrec de l'Ajuntament de Torredembarra.

"El coronavirus fa saltar pels aires les primeres festes de l'estiu a Torredembarra" "Crit d'ajuda: La Protectora de Torredembarra es queda sense menjar arran de la crisi"