GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Torredembarra confirma que no hi haurà actes de carrer ni per Sant Joan ni per la Festa del Quadre

L'Ajuntament treballa amb neguit de cara a la festa major de Santa Rosalia
L'entrada del Quadre de Santa Rosalia a l'església de Sant Pere Apòstol, en acabada la processó. | Anna F. / Ajuntament de Torredembarra

L'estiu es comença a omplir de buits a Torredembarra, un dels municipis més propensos a l'activitat festiva quan la temperatura comença a donar cops de mà. L'Ajuntament ha fet oficial aquest dilluns que els actes festius al carrer, tan típics, per Sant Joan i per la Festa del Quadre del 15 de juliol enguany s'esborren del calendari pels efectes de la Covid-19.

 

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

 

El consistori matisa que, si bé és probable que les restriccions sanitàries es vagin relaxant com més ens apropem a les dates de festa, el risc de contagi que suposaria aplegar milers de persones seria igualment massa agosarat en un context d'extrema precaució i fragilitat col·lectiva. De manera que s'ha avançat i ha estat contundent en la decisió.

 

L'Ajuntament encara no descarta res de cara a la festa major de Santa Rosalia, al setembre

La tradicional sortida del Seguici Popular tampoc es podrà fer, donat que no s'ha trobat cap  alternativa viable per mantenir els actes «sense desdibuixar l'essència», de manera que també cau enguany del programa. L'Ajuntament obre altres debats com la fórmula per solemnitzar el moment de veneració del Quadre sense aglomeracions, i manté la vista, neguitosa, en l'horitzó encara incert de la festa major de Santa Rosalia del 4 de setembre.