GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Torredembarra reactiva el servei de neteja i desinfecció de les tres escoles

Comencen les preinscripcions | L'Ajuntament incrementa les mesures de protecció

L'Ajuntament de Torredembarra ha aixecat aquesta setmana la suspensió del contracte públic de neteja i desinfecció dels seus centres escolars. El servei es troba congelat des de l'aplicació de l'estat d'alerta a mitjans de març, però el consistori ha decidit reactivar-lo amb motiu de l'inici de les preinscripcions de cara al pròxim curs, on algun dels tràmits és presencial i requerirà cita prèvia.

 

La neteja es reactiva a les escoles Antoni Roig, Molí de Vent i l'Antina, ja que en el cas dels dos instituts torrencs el responsable d'assumir el servei és la Generalitat. Les preinscripcions han començat aquesta setmana i s'allargaran fins al pròxim 23 de maig.

 

L'Ajuntament reforça la protecció davant la Covid-19

En paral·lel, l'Ajuntament ha reforçat també les mesures de protecció de l'edifici del consistori, el Castell, i obliga a tothom qui hi hagi d'accedir a fer-ho sempre amb mascareta i passant un control de temperatura obligatori. Les mesures volen incrementar la seguretat i protegir l'espai públic de possibles contagis de coronavirus.