Quatre torrencs juguen aquest dijous la Superfinal de l'Euro Beach Soccer League amb Espanya

El primer partit, contra Suïssa, serà a les 16.45 hores
Edu Suárez, Adri Frutos i Llorenç Gómez, amb la medalla que es van endur de Minsk. | Cedida

 

Torredembarra torna a ser protagonista d'un esdeveniment mundial de futbol platja. Aquesta tarda arrenca a la localitat portuguesa de Figueira da Foz la Superfinal de l'Euro Beach Soccer League, una competició que s'allargarà fins aquest diumenge, dia 8 de setembre. La selecció espanyola hi participa i la vinculació amb la Torre ve del fet que fins a quatre jugadors del poble van convocats.

I és que als ja habituals Llorenç Gómez, Edu Suárez i Adri Frutos, ara s'hi suma un quart torrenc: José Arias, de tan sols 21 anys. Per primera vegada, doncs, seran quatre els torrencs que van convocats amb el combinat espanyol de futbol platja, que entrena Joaquín Alonso.

José Arias se suma a Llorenç Gómez, Edu Suárez i Adri Frutos en la convocatòria amb la selecció espanyola. | Cedida

 

Espanya competeix al grup A de l'Euro Beach Soccer League

La selecció espanyola, amb més regust torrenc que mai, està enquadrada al grup A de la competició. Aquest dijous (16.45 hores) s'enfrontaran a Suïssa; divendres, a Rússia; i dissabte, a Bielorrússia. De les quatre seleccions, la vencedora del grup s'enfrontarà, ja diumenge, a la final de la competició contra la campiona del grup B, on competeixen Itàlia, Ucraïna, Portugal i Turquia.

Així doncs, en els propers dies caldrà estar d'allò més atents als quatre jugadors de Torredembarra que competiran en els propers dies, i caldrà veure si arriben a la final de diumenge lluitant contra tres seleccions que, al contrari de l'espanyola, van aconseguir el bitllet per al proper Mundial del Paraguai.

"🛥 LA TORRE: Novetats importants al port pesquer" "🔴 LA TORRE: Pas endavant per reparar el bloc de Baix a Mar"