La Travessia Nedant Fermí Morera de Torredembarra arriba als 20 anys amb rècord

S'ha arribat a les 183 persones inscrites
Imatge d'una de les edicions anteriors de la Travessia Nedant Fermí Morera. | TarragonaDigital.com

 

Torredembarra acull aquest dissabte la Travessia Nedant Fermí Morera, que arriba amb una doble bona notícia: d'entrada, la consolidació total de l'esdeveniment, que arriba a la vintena edició. De l'altra, el fet que s'hi han inscrit més participants que mai: 183, superant totes les expectatives previstes per l’edició d’aquest any que, com s'ha dit, tindrà lloc aquest dissabte 6 de juliol. 

 

L’organització de l'esdeveniment, que recorda la figura d'aquest reconegut periodista esportiu tarragoní que va morir fa dinou anys, va a càrrec de la Regidoria d'Esport conjuntament amb la direcció tècnica del Club Natació Sincronitzada Torredembarra, i compta amb la col·laboració de l’Associació de Rem-Vogadors de Baix a Mar i el Club Marítim Torredembarra. Aquesta prova s'inclou en el Circuit Català de Travessies i és, per tant, puntuable per als nedadors

 

Enguany, una samarreta tècnica inclosa amb el preu de la inscripció

Que sigui la vintena edició no resta que hi hagi novetats en aquesta travessia. L’edició d’aquest 2019 ha inclòs la samarreta tècnica en el preu d’inscripció. A més a més, els primers seixanta inscrits en la prova absoluta obtindran de regal el llibre 'La Vall de la Vida. L’Aventura de l’Everest' del mateix Fermí Morera, una crònica amb les vivències com a periodista de quan va formar part de la primera expedició tarragonina a l’Everest l’any 1997. També, com a novetat, la prova es cronometrarà amb xip electrònic. 

 

Com cada any, hi ha dues travessies. La 'Travessia de Menors' amb diferents categories i amb un recorregut de 500 metres, té sortida a dos quarts d'onze del matí, davant del Bloc de la platja de Baix a Mar, fent un circuit. La Travessia Absoluta, amb un recorregut de 2.200 metres, amb sortida a les onze del matí, es disputa també davant del Bloc de la Platja de Baix a Mar i arribada al mateix lloc.