Tres detinguts més a Torredembarra per violència masclista, ja en són sis en dues setmanes

Els tres darrers casos s'han registrat el cap de setmana passat
La Policia Local de Torredembarra ha efectuat aquestes detencions. | Gerard Recasens

 

La Policia Local de Torredembarra ha detingut en els darrer cap de setmana tres individus per presumptes delictes de violència de gènere, segons s'ha sabut aquest dimecres, dia 5 de juny. Sumats als tres dels dies anteriors, ja són sis els casos detectats en només dues setmanes a la localitat torrenca. Una onada de detencions veritablement alarmant a la Torre.

 

La primera detenció, la nit de divendres a dissabte

La nit de divendres a dissabte es va procedir a una detenció i la nit de diumenge a dilluns, dues més. La primera de les detencions, doncs, es va produir després que la víctima fos agredida al domicili de la parella i s’adrecés al CAP de Torredembarra per ser visitada. Va ser des d'allà des d’on van comunicar els fets a la Policia Local.

 

Una vegada al lloc, els agents van atendre la víctima, que anava amb dues filles petites, i van iniciar els protocols establerts en aquesta tipologia delictiva i posteriorment van detenir l’agressor per un presumpte delicte de violència de gènere

 

Els altres dos detinguts, la nit de diumenge a dilluns

Pel que fa a la nit de diumenge a dilluns, la primera detenció es va dur a terme al voltant de la una de la matinada, al camí de l'Era. La mateixa víctima va sol·licitar ajut a la Policia Local tot i que l'agressor va intentar que no truqués, llençant el mòbil a terra. Un cop desplaçats al lloc, els agents van observar com la filla comuna, menor d’edat, havia presenciat els fets. El detingut tenia antecedents d‘altres tipologies i anava sota els efectes de l’alcohol. 

 

La segona intervenció es va dur a terme al voltant de dos quarts de cinc de la matinada, al carrer de Pere Badia. La Policia Local va ser alertada per un veí que escoltava crits d’una dona i cops continuats. La víctima va haver de ser traslladada a l’Hospital de Sant Pau i Santa Tecla a causa de les lesions. Al detingut, sense antecedents, se li van comissar dues bossetes amb cocaïna i una amb haixix. 

 

Tots els detinguts van passar a disposició del Jutjat de Violència sobre la Dona del Vendrell. Amb aquestes darreres intervencions, la Policia Local de Torredembarra ja ha procedit a sis detencions per violència de gènere des del 21 de maig passat, en tan sols dues setmanes.

 

També et pot interessar