Un cotxe es desfrena i xoca contra un fanal a Altafulla

Els fets s'han produït aquest dimecres al migdia
El vehicle s'ha desfrenat i ha acabat xocant contra un fanal a Altafulla. | Cedida

 

Delicada i curiosa situació aquest dimecres, 13 de febrer, al bell mig del terme municipal d'Altafulla amb un accident que ha patit un cotxe que es trobava aparcat a la via pública. Tal com es veu a la imatge que acompanya aquesta notícia i que ha difós a través de les xarxes socials la Policia Local d'Altafulla, un vehicle s'ha desfrenat mentre estava aparcat al carrer dels Caus i ha acabat topant de ple amb un fanal.

 

 

El cotxe s'ha desfrenat i ha topat contra un fanal a Altafulla

El xoc ha frenat el cotxe, que ha quedat en una situació poc ortodoxa en el punt en què, sense que hi hagués cap ocupant a dins, s'ha accidentat. Així, atravessat entre la vorera i un dels carrils de la calçada, és com ha quedat aquest vehicle.

 

De resultes de la topada, a banda dels danys materials del cotxe i del fanal, que ha quedat visiblement torçat, la Policia Local altafullenca ha hagut de tallar un dels sentits de circulació del carrer dels Caus, molt a prop de la cantonada amb el carrer de la Portalada.

 

L'accident s'ha produït en un punt força cèntric del terme municipal d'Altafulla

El lloc on s'han produït els fets és un punt força cèntric de la vila, molt a prop del nucli comercial de la localitat, de manera que, fins que el propietari o la policia local no duguin a terme la retirada del vehicle, és possible que molts altafullencs presenciïn aquest dimecres la curiosa imatge i es vegin afectats per aquest tall parcial de la via. La Policia Local d'Altafulla ja n'ha alertat públicament, doncs, a través dels seus comptes oficials a les xarxes socials.

 

També et pot interessar