Els torrencs 'Tres' busquen finançament a través de Verkami per al seu segon disc

Preparen una desena de cançons per al seu nou treball, 'Casa nova'
Jordi Suñé i David Morlà són els dos torrencs que integren el grup musical 'Tres'. | Cedida

El grup musical torrenc 'Tres', que integren David Morlà i Jordi Suñé, busquen finançament per editar el seu segon disc, que duu per nom 'Casa nova'. El grup ha iniciat una campanya de micromecenatge a través de la plataforma 'Verkami', a través de la qual es proposen aconseguir els 3.500 euros de costos de l'edició del nou treball. Aquest dijous, 7 de novembre, a setze dies per a la fi de la campanya, ja n'han recaptat gairebé la meitat, un total de 1.690.

'Casa nova', el nou disc dels 'Tres'

A mig camí entre la cançó d'autor i l'estil 'pop', 'Casa Nova' inclourà deu cançons que el grup ha qualificat de «vitalistes i sinceres». No hi faltaran les notes torrenques: han decidit versionar els 'Goigs a Santa Rosalia', i parlaran del mar a 'Caixes de peix'. Altres temes, com la poesia de la torrenca d'adopció Dolors Miquel, la situació del país a la cançó 'Com podem parlar de llibertat?', o el surrealisme d''Al país dels segons' seran altres dels ingredients destacats d'aquest nou treball.

El disc es gravarà a l’estudi Most Wanted Studio d’Altafulla amb el control tècnic de Joan Rubinat, i comptarà amb col·laboracions d'altres músics, com ara Josué García a la trompeta, Josep Maria Orellana al trombó, Gerard Torres a l'acordió diatònic, Joseba Loinzaz al teclat o Gerard Mallorquí a la bateria. També hi participarà la Coral Infantil Xaloc de Torredembarra, que posarà la seva veu a la cançó 'Cert'. Gerard Joan s'encarregarà del disseny gràfic del disc i David Magriñà de les fotografies.

'Tres' es va estrenar el 2015 amb 'La sal de la mar'

Ja fa quatre anys que els 'Tres' van sortir de l'ou. Ho van fer amb el seu primer CD, 'La sal de la mar', amb el qual van fer una gira de diversos mesos i van actuar arreu del país. Ara ja treballen en el seu segon disc, del qual es troben en procés d'enregistrament i mescles. Al gener llençaran el primer vídeo promocional i calculen que al febrer pugui sortir el disc, amb el qual volen iniciar la gira amb l'arribada de la primavera, al mes de març.

"🔴 ALTAFULLA: Pas endavant per millorar el clavegueram d'una important zona del poble" "♻ La Torre desplega el porta a porta amb cubells amb xip: pagarà menys qui més recicli"