Itzipa, el grup del músic torrenc Pau Duran, busca finançament per al seu primer disc

El seu primer treball s'anomena 'Estatz', i ara busquen els diners per fer-lo realitat

 

El grup musical Itzipa busca finançament per fer realitat el seu primer disc. El conjunt té, a més una clara vinculació amb Torredembarra: el seu guitarrista és Pau Duran Gual, un músic de 25 anys natural de la vila. Amb les veus d’Anna Jané i Clara Sorolla, el contrabaix de Sandra Ruibal i la percussió de Dídac Moral (a més, és clar, del músic torrenc), el grup ja prepara el seu primer CD, que han anomenat 'Estatz'.

 

Endeguen una campanya de micromecenatge

Els manquen, però, recursos econòmics per tal de poder-lo fer realitat i és precisament aquest obstacle el que els ha dut a posar en marxa una campanya de micromecenatge a través d'Internet. El passat diumenge, 1 de setembre, Itzipa endegava una iniciativa a través de la plataforma Verkami per aconseguir recaptar els 3.500 euros necessaris per poder materialitzar el disc.

 

Una de les imatges promocionals del grup, del qual forma part el torrenc Pau Duran Gual (a la dreta), prop del far de Torredembarra. | Cedida

 

«Amb 'Estatz' volem arribar a les persones perquè transitin amb nosaltres en aquest viatge de sensacions i sentiments que ens fan canviar, que no ens deixen indiferents, i alhora ens defineixen», expliquen des del grup musical. El torrenc Pau Duran Gual ha animat «a tothom, però en especial als torrencs, a donar suport a aquest projecte musical».

 

Ara per ara, i després de vuit dies amb el Verkami en marxa, ja han assolit el 60% del seu objectiu. La campanya finalitza el proper 10 d'octubre, data en què hauran d'haver superat el llindar de 3.500 euros necessaris per fer realitat el disc. Tothom i pot participar a través de donacions d'entre 5 i 200 euros, gràcies a les quals els mecenes obtindran recompenses en forma, és clar, de música.