GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Vespella de Gaià, una setmana sense cobertura mòbil

Movistar no indica cap termini per resoldre aquesta avaria
Una imatge dels Masos de Vespella de Gaià. | BaixGaiàDiari.cat

 

Vespella de Gaià acumula ja gairebé una setmana sense cobertura de telèfon ni d'Internet als mòbils. Els veïns d'aquesta petita vila del Baix Gaià, d'escassos 420 habitants, han mostrat en els darrers dies la seva absoluta indignació davant d'aquests fets. Hores d'ara ja fa diversos dies que es troben incomunicats per mòbil. Per a alguns d'ells, mancats de telèfon fix, és de les poques vies per a poder-se comunicar en cas d'urgència. Desenes de veïns a títol particular i també l'Ajuntament de Vespella de Gaià han mirat de contactar amb l'operador, Movistar, però per ara no aconsegueixen obtenir cap data de termini per resoldre l'avaria.

 

Una setmana sense cobertura mòbil a Vespella de Gaià

Les primeres queixes dels veïns es van produir en ple pont, el passat divendres, 2 de novembre. Diversos vespellencs van veure com la cobertura telefònica als seus mòbils era nul·la, així com també la connexió a Internet. Molts d'ells van denunciar-ho a Movistar, però també a l'Ajuntament de la localitat que, al seu torn, també ha traslladat a la companyia telefònica les queixes dels veïns.

 

En tots els casos, la resposta és la mateixa: treballen per reparar el problema, però no es marquen un termini concret per resoldre l'avaria. Així doncs, ja ha passat gairebé una setmana i els veïns de Vespella de Gaià segueixen incomunicats via mòbil. Segons Movistar, l'avaria es deu a una afectació a una de les torres de distribució del senyal, amb origen el passat dimecres, 31 d'octubre.

 

Gairebé tot Vespella de Gaià i part de Salomó, afectats per l'avaria

Segons ha informat a BaixGaiàDiari.cat l'Ajuntament de Vespella de Gaià, l'afectació és total a la urbanització de Sant Miquel i al nucli al voltant del castell de Vespella. Només als Masos de Vespella hi ha una mica de cobertura, però en tot cas amb un senyal molt dèbil. La incidència també afecta alguns habitatges del terme municipal de Salomó.

 

Tot i les queixes dels veïns a través de les xarxes socials i també directament a Movistar, el cert, doncs, és que no hi ha un termini per resoldre aquesta absoluta desconnexió mòbil que pateix la vila els darrers dies.