Queixes a Altafulla pel vessament d'aigües fecals al carrer

Els fets tenen lloc, des de fa mesos, a un habitatge ocupat del carrer de les Sínies

Una forta polèmica té com a protagonista la desagradable situació en què es troba, des de ja fa setmanes, un carrer d'Altafulla. En els darrers dies, a través de les xarxes socials, s'han difós imatges i fins i tot un vídeo del vessament d'aigües fecals sobre la via pública, concretament a una de les voreres del carrer de les Sínies d'aquesta localitat. La situació ha indignat els veïns, i molts d'ells han fet córrer les imatges a través d'Internet:

L'Ajuntament d'Altafulla trasllada el malestar als propietaris de l'habitatge

La imatge es prou explícita, i s'hi pot veure com les aigües fecals procedents d'un habitatge, que es troba en situació d'ocupació, es vessen sobre el carrer provocant brutícia, males olors i una situació, en definitiva i com és obvi, d'allò més desagradable. Des de l'Ajuntament d'Altafulla ja han reaccionat a la polèmica i han respost alguns dels usuaris de les xarxes socials que han denunciat els fets:

El cert és que la situació es ve reproduint des de fa mesos en aquest punt del carrer de les Sínies d'Altafulla, molt a prop del carrer dels Catúfols i, per tant, de la llar d'infants Hort de Pau, que es troba al final d'aquesta mateixa via, en una zona situada entre el pas de l'antiga N-340 i de la línia ferroviària. Amb l'Ajuntament alertat i els propietaris també al corrent de la situació que es dona en aquest punt, caldrà veure si en els pròxims dies es posa remei al problema.

També et pot interessar

Podem Altafulla veu «negre» un acord amb Alonso i planteja dialogar amb el PSC

El Xalet de la Creu d'Altafulla es convertirà en restaurant