Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

URGENT

Mor un home a Salomó mentre practicava enduro

L'infantil de l'Altafulla deixa marcar a un nen del Tarragona FC malalt del cor

L'escena s'ha pogut viure aquest diumenge a la tarda

L'equip infantil del Centre d'Esports Altafulla ha donat aquest diumenge, 9 de juny, una autèntica lliçó d'esportivitat. El conjunt groc-i-negre visitava el Tarragona FC en la seva diada de tancament de temporada. Quan guanyaven per 0 gols a 1, han decidit tenir un detall que ha sorprès tothom. L'equip del Baix Gaià s'ha deixat marcar el gol de l'empat.

 

Un gest solidari amb el petit Raúl

Per què ho han fet? Ha estat un gest de màxima solidaritat i esportivitat amb el petit Raúl, jugador del Tarragona FC, que pateix una malaltia cardíaca que l'ha fet passar pel quiròfan en diverses ocasions. Per culpa d'aquesta dolència, el petit futbolista tarragoní pot entrenar-se i jugar comptades vegades, i aquest diumenge en tenia l'ocasió.

 

Tot i anar guanyant per 0 gols a 1, l'equip infantil de l'Altafulla ho ha tingut ben clar i, dirigits pel seu entrenador Javi López, s'han aturat i han deixat que Raúl anotés el gol de l'empat. Així es pot veure en els vídeos del moment:

 

 

Al final del partit, a més, jugadors d'un i altre equip li han fet el passadís a Raúl, aquest petit jugador que avui ha tingut el plaer de poder marcar un gol en una temporada d'allò més complicada:

 

 

Un gest, doncs, de molta esportivitat, que es converteix en una gran lliçó de companyonia i solidaritat en el món de l'esport infantil. Una escena per emmarcar i per prendre com a exemple que s'ha produït aquest diumenge a Tarragona.

 

També et pot interessar

 

 

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris