GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

L'EINA inicia la precampanya per fer «l'Altafulla que vols per viure»

La marca d'ERC a Altafulla presenta un vídeo amb els seus principals candidats

 

Temps de precampanya electoral arreu, també a Altafulla. L'EINA, la segona força del consistori i el principal partit de l'oposició a l'Ajuntament d'Altafulla, va difondre aquest dimarts, 19 de març, a darrera hora del vespre, el seu primer vídeo promocional en la cursa per a les eleccions municipals del pròxim 26 de maig.

 

Els primers llocs de la llista electoral de l'EINA, protagonistes del vídeo

En les imatges, que es poden veure a totes les xarxes socials de la formació, s'hi poden veure més de dos minuts de plans d'Altafulla, de la seva vila closa, les seves tradicions i el seu litoral, entre molts altres aspectes relacionats amb el municipi. Una veu en 'off' en destaca algunes de les virtuts i, en el tram final del vídeo, es descobreixen els rostres d'algunes de les persones que hi van apareixent: els primers candidats de la candidatura de l'EINA en la llista electoral del proper 26 de maig.

 

Tal com ja se sap des de fa setmanes, els primers llocs de la la candidatura de l'EINA seran Jordi Molinera (1),  Alba Muntadas (2), Dani Franquès (3), Gemma Maymó (4), Àlex Cañas (5), Lou Arans (6) i Albert Pardo (7). Tots ells apareixen a les imatges d'aquest primer vídeo promocional.

 

Previsiblement, vuit candidatures a l'Ajuntament d'Altafulla

Hores d'ara, aquest és l'estat de les candidatures a l'Ajuntament d'Altafulla per a les pròximes eleccions:

 

  • Alternativa Altafulla (Fèlix Alonso)
  • EINA (Jordi Molinera)
  • Junts per Altafulla (Hèctor López Bofill)
  • PSC (Inma Morales)
  • Ara Altafulla (Natàlia Sanz)
  • Ciutadans (candidat per confirmar)
  • PP (candidat per confirmar)
  • Podem, a l'espera de si finalment es presenta en solitari o no.

 

També et pot interessar