L'altafullenc Isaac Martínez, Mister Lleida 2019, es presenta en un vídeo

La final del certamen de bellesa se celebra el proper dissabte, 6 de juliol, a un municipi de Cuenca

 

Compte enrere per a l'altafullenc Isaac Martínez Bagué: el pròxim dissabte, dia 6 de juliol, tindrà lloc a Villanueva de la Jara, a la demarcació de Cuenca, el certamen Mister International Spain, tot i que al llarg de la setmana ja es posarà en marxa aquest esdeveniment. Martínez hi va en representació de Lleida, atès que fa set anys que, per motius laborals i acadèmics, viu a la capital de la Terra Ferma.

 

Mister International Lleida... nascut i criat a Altafulla

Però això no treu que no nasqués a Altafulla —l'1 de gener de 1994—, on va estudiar la Primària i on va fer vida mentre cursava l'Educació Secundària a l'Institut Torredembarra. Encara lligat a la seva població natal, Martínez l'esmenta en el vídeo de presentació que ara, a les portes de la gala, s'ha difós a través de les xarxes socials.

 

En les imatges es pot sentir una breu biografia de l'altafullenc narrada per ell mateix, i imatges del seu dia a dia: el gimnàs on treballa i l'esport que l'apassiona actualment, després de tota una vida lligada a la pràctica de l'atletisme.

 

Un concurs a escala espanyola

«Anirem cinc dies en un hotel, on farem diverses activitats i després la gala final on s’escollirà el guanyador del Mister International Spain», explicava Isaac Martínez, mesos enrere, en un reportatge a aquest mitjà quan es va saber el seu nomenament. Després el concursant guanyador representarà Espanya en l’edició mundial: Mister International i, a més, podrà signar diversos contractes publicitaris que obriran el camí cap al món de la publicitat i la moda.

 

Tots aquests passos, però, passen abans pel certamen que s'ha de viure a Villanueva de la Jara, a Cuenca, la setmana vinent. Estarem pendents dels passos que doni aquest altafullenc —tot i que dugui col·locada la banda de Lleida.