ARA MATEIX

Crema un vehicle a l'enllaç de l'AP-7 amb la T-11 a Reus

El videoclip de la nova cançó de Miki, d''OT', rodat en part a Altafulla

Hi apareixen escenes enregistrades a la platja del municipi i al passeig marítim

 

Miki Núñez, cantant i participant de la darrera edició d''Operación Triunfo', ha tret en els darrers dies 'Celébrate', el seu nou 'single', que està sent tot un èxit a les plataformes digitals. Miki va publicar aquesta cançó acompanyada d'un videoclip i la sorpresa per a molts dels seus seguidors tarragonins ha estat un dels escenaris on estan rodades les imatges: el videoclip s'ha rodat, en part, a Altafulla.

 

La platja i el passeig marítim d'Altafulla, al videoclip de 'Celébrate', de Miki Núñez

Les imatges d'Altafulla es poden veure, aproximadament, a partir del minut 2.14 del vídeo. L'escena d'unes ones dona pas a un grup de joves jugant a futbol a la sorra de la platja —entre els quals, és clar, Miki—, i a l'horitzó s'hi pot apreciar l''sky line' altafullenc, amb el Castell com a element inconfusible, en diverses ocasions. Hi ha altres trets que permeten assegurar que es tracta de la platja d'Altafulla: podem veure l'espigó o les cordes que protegeixen la vegetació a la part interior.

 

Però per si a a algú encara li quedava un mínim dubte, el videoclip segueix amb Miki i els seus amics caminant pel passeig de Botigues de Mar d'Altafulla i accedint a una de les cases del passeig marítim altafullenc. El vídeo compta, cinc dies després de la seva estrena, amb gairebé 900.000 reproduccions a YouTube i és una de les tendències dels darrers dies.

 

Miki Núñez, un dels cantants del moment

I és que el nom de Miki Núñez és un dels que més ha sonat entre els concursants de la darrera edició d'Operación Triunfo. Núñez té 23 anys i és de Terrassa i tot i quedar sisè al concurs, va ser el representant d'Espanya al passat festival d'Eurovisió, amb 'La venda', una altra de les cançons més famoses dels darrers mesos. Amb el mateix to estival, alegre i festiu, arriba ara 'Celébrate' que, amb el seu videoclip rodat a Altafulla, va pel camí de convertir-se en una de les cançons de l'estiu.