Torredembarra celebra el 20è aniversari de la Penya Blanc-i-blava

Es farà el tradicional sopar, però també un partit de veterans
Una imatge d'arxiu de la sardinada popular de la Penya Blanc-i-blava de Torredembarra i el Baix Gaià. | TarragonaDigital.com

 

Aquest és un any especial per als torrencs i baixgaianencs aficionats al RCD Espanyol. La Penya Blanc-i-blava de Torredembarra i el Baix Gaià bufa aquest 2019 les espelmes d'un aniversari rodó: el vintè. Per celebrar l'efemèride, l'entitat ha organitzat, a banda del tradicional sopar anual, una activitat molt especial: un partit de futbol de veterans.

 

Un sopar d'aniversari 'periquito' a la Torre

Així doncs, la celebració començarà el proper divendres, dia 4 d'octubre, a les nou del vespre al Restaurant Clamar, on es farà el sopar de celebració dels vint anys de la penya, que va néixer amb implantació a Torredembarra però que fa pocs anys va incorporar també el topònim del Baix Gaià per tal d'ampliar el seu espectre territorial.

 

A un preu de 30 euros per als socis; de 34 per als no-socis; i de 10 per a la canalla, es farà aquest sopar, que consistirà amb diversos aperitius a taula, rap o jarret de vedella a escollir i el tradicional pastís amb l'escut de l'Espanyol. Hi haurà, també, un menú específic per als més menuts.

 

Dissabte, partit de veterans

Però la festa no acabarà aquí. En motiu del vintè aniversari, la Penya Blanc-i-blava de Torredembarra i el Baix Gaià ha organitzat un partit entre els veterans de l'Espanyol i els veterans de la Unió Deportiva Torredembarra. Serà l'endemà del sopar: dissabte, dia 5 d'octubre, a les onze del matí al camp de futbol de la Zona Esportiva Municipal de Torredembarra.

 

Diumenge ja no s'han previst actes perquè, de ben segur, els aficionats 'pericos' estaran pendents del partit que disputaran el Mallorca i l'Espanyol a Son Moix a partir de les dotze del migdia. La Torre, doncs, es tenyeix de blanc-i-blau la primera setmana d'octubre