Imatge de família del PSC de Torredembarra i el PSOE de San Clemente.

El PSC de Torredembarra visita San Clemente, el poble d'origen de molts torrencs

Van ser rebuts per l'agrupació local del PSOE d'aquesta localitat manxega

El PSC de Torredembarra ha visitat aquest passat cap de setmana la localitat de San Clemente, situada a Cuenca, que manté un fort lligam amb la Torre: és el poble d'origen de moltes famílies torrenques arribades a mitjan segle XX des d'aquesta vila de Castella-la Manxa. Una delegació de militants del PSC torrenc van passar, doncs, el cap de setmana a San Clemente, on van ser acollits per l'agrupació local del PSOE.

Entre els membres del PSC de la Torre que van encapçalar el viatge, s'hi troba qui serà el cap de llista dels socialistes a les eleccions municipals del maig —i actual primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Torredembarra—, Vale Pino, i el també regidor al consistori torrenc, José García. Allà van ser rebuts per la líder del PSOE a San Clemente, María Rosario Sevillano.

Vale Pino valora molt positivament la visita a San Clemente

El cap de files socialista a Torredembarra, Vale Pino, ha recordat que «fa anys, molta gent de San Clemente va partir del seu poble per trobar un futur millor, i no només van aconseguir-ho, sinó que ens van ajudar a construir la nostra Torredembarra». En la seva estada, de dissabte a diumenge, a San Clemente, van poder visitar alguns dels edificis més emblemàtics del municipi i «conèixer la realitat i les històries d'aquest poble tan lligat a la Torre».

«Actualment queden una trentena de veïns de Torredembarra que van néixer a San Clemente, però la influència que aquest poble de Cuenca ha tingut a la Torre és indubtable, tenint en compte les següents generacions que han anat naixent a la nostra vila», ha rubricat Vale Pino.

A banda de Pino i García, diversos militants del PSC de la Torre els van acompanyar a la visita a San Clemente i van obsequiar els amfitrions amb una figura de l'Alfa i Omega com a símbol representatiu de la vila.

També et pot interessar


Comentaris